Widok

szukam butów

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej!
Mam pytanko - czy któaś z Was ma może do odsprzedania po rozsądnej cenie białe buty. Najlepiej na obcasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapomniałam dodać, że rozmiar 39-40 :)
MAM BUTY NA OBCASIE ROZM40, POKRYTE SATYNĄ ECRU.
CHĘTNIE PRZEŚLĘ ZDJĘCIE.
CENA 50PLN
Nie wiem jak z białą sukienką prezentować się będzie ecru, ale chętnie poproszę o zdjęcie na maila - delmarej@poczta.onet.pl
Słyszałam, że strasznie trudno jest znaleźć ładne buty w Trójmieście. Czy możecie mi powiedzieć gdzie można znaleźć i jakie są mniej więcej ceny takich butów ? Słyszałam też, że mozna uszyć sobie buty na zamówienie...np. z atłasu... pozdro shella
[img][/img]
w gdyni w batorym salon ze ślubną kolekcją ryłko i w salonie sukien ślubnych agnes. Ceny różne, by dało się w nich przeżyć to ok 200zł
Ja mogę odsprzedać rozmiar 39, do przymiarki,nawet 2 pary buty białe, jedna para na wysokim(ok 10 cm) obcasie ze szpicem i drugie na mniejszym obcasie ok 2-3 cm. do tańczenia, cena za 2 pary to 60 zł
i jeszcze mogę odsprzedać białe rękawiczki za 15 zł
pozdrawiam
w gdansku w młynie jest maly sklepik z dosc dużym wyborem, na gildii jest też niemało butów ślubnych i oczywiscie ślubna kolekcja ryłko
pozdrawiam izab
Rękawiczki mam, bardzo dziękuję, a buty chętnie przymierzę. Gdzie mogę się zgłosić?
DZIEWCZYNY JEŚLI KTÓRAŚ CHCIAŁABY KUPIĆ BUTY ECRU, NAPRAWDĘ PIĘKNE, MAŁO SPOTYKANY WZÓR, BARDZO MODNE, KUPIONE W SALONIE, OBCAS 9 CM, DELIKATNIE ZDOBIONE ZŁOTĄ NITKĄ, W ŚRODKU SKÓRA, STAN IDEALNY, CHĘTNIE PRZEŚLĘ ZDJĘCIA, ROZMIAR 36, CENA OKOŁO 120 ZŁ. MOJ MEIL: monika1k@op.pl tel 0 506 779 337
Ja ostatnio rozglądałam się za białymi butami.Największy wybór jest w sklepie obuwniczych w starym Centrum Handlowym we Wrzeszczu koło Mc Donalda (prawe wejście).Pozdr.Ola
A ja mam do sprzedania biale buty rozmiar 38 na ok 5 cm obcasie z zakrytymi palcami i odkryta pieta, bardzo wygodne, stabilne, w bardzo dobrym stanie. Z kremowa podeszwa. Cena do uzgodnienia. Zdjecia moge przeslac na maila. Jola: suknia6@wp.pl
dzięki dziewczyny !

Ciekawe jak to będzie z numeracją (40). Tak czy owak 200 zł spokojnie trzeba szykować, troche sporo kasy tym bardziej, ze słyszałam ze po ślubie większość dziewczyn wyrzuca swoje, bo już są tak "zużyte" :o))) Jeszcze podpytam znajomą jak to jest z tym szyciem butów, może wyjdzie taniej i warto. Jak coś się dowiem to dam znać. miłego weekendu !
[img][/img]
Byłam,widziałam i jestem za :)
Moze ktoras ma do spzedania jakas elegancka 40 na nieduzym obcasie ?
hej....e gdyni na hali w boxie nr 45 jest bardzo duzy wybor slubnych butow....i w dosc rozsadnych cenach..sama tam kupiłam i jestem zachwycona
a dokladnie gdzie ten box na gorze czy na dole??
do góry