Widok

szukam dentysty chirurga

Łostowice Temat dostępny też na forum:
najlepiej w okolicach łostowic, z przystępnymi cenami bo polecony mi przez mojego dentystę jest nie na moją kieszeń, jestem specjalnym przypadkiem, mam całkowicie zarośnięte kanały, a coś się tam dzieje i zab boli, a tradycyjne narzędzia u dentysty się gięły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Dentinn na Nowym Horyzoncie.Pani stomatolog sprowadziła mi chirurga i za usunięcie 2 zębów zapłaciłam 300zł,ale naprawdę warto.
wieldend orunia górna
ja polecam Adama Zedlera przyjmuje na chirurgi szczekowej Akademii Medycznej :)
Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Byłam w pazdzierniku.-Klinika Stom.ul.Fieldorfa17-polecamdr.Anna Stasiewicz -to Orunia Górna od Małomiejskiej obok Biedronki -do góry.Usunęła bardzo sprawnie ,bezbolesnie ,zdjęcia,-cena 100.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym ci poleciła gabinet stomatologiczny MEDICOLAND znajduje się on przy ul. Noskowskiego 17A (Suchanino) mają umowe z NFZ ja obecnie tam chodzę i jestem bardzo bardzo zadowolona są bardzo dobrzy specjaliści . Oczywiście jeżeli ktoś chce to moze za dodatkową opłatą np. dostać mocniejsze znieczulenie któe nie jest wcale drogie i wiele wiele innych. Ja też szukałam chirurga stomatologa i znalazłam świetnego specjalistę właśnie w tym gabinecie na wizyte czekasz około tygodnia.Naprawdę warto się skusić. Lekarze są tam naprawdę sympatyczni
-jasne lepiej zaoszczedzic... kowal wyrwie dlutem albo lomem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

do góry