Widok

szukam do remontu

Szukam fachowca/ fachowców od zaraz do remontu mieszkania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze o kontakt na email przca.piotr@wp.pl
Ja polecam Pana który u nas robił łazienkę, kładł kafle, panele, robił zabudowy, sufity podwieszane i całą wykończeniówkę. Firma co prawda jednoosobowa ale rzetelna i niedroga. No i przede wszystkim nie było jak z poprzednim Panem, który pojawiał się i znikał kiedy chciał i nabierał siły piwkiem.

Nr tel. 696992730
Szukam fachowca lub ekipy do wycekolowania przedpokoju na gładko. obwód około 400cm, wysokość 270cm - ściany i sufit - w zamian wykonam profesjonalną stronę i umieszczę na swoim serwerze na co najmniej rok

697 62 61 99
Jeśli wszystko co dotyczy drzwi to najlepszy Pan Marek. Przerobił zabudował, przebudował jest super polecam tel 515 712 702
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tomasz 502-952-214 Usługi remontowo budowlane wystawiam fakrurę, załatwiam materiały po tańszej cenie także docieplenia, izolacje
ZMIENIAM PRACĘ CHCĘ TERAZ PRACOWAĆ NA WŁASNY RACHUNEK
OD ZARAZ JESTEM DYSPOZYCYJNY
694 585 431 PIOTR
DZWOŃ /PODPISZMY UMOWĘ
Mój tata jest super fachowcem. Nawet ściągają go zagranicę żeby remontował mieszkania i domy. Remontował także pensjonaty. Ma wieloletnie doświadczenie, jest perfekcjonistą, bardzo dokładny, solidny i przede wszystkim uczciwy. Z tego co wiem to nawet cenowo jest zdolny do negocjacji. Polecam bardzo. To jego nr 664 807 548
O, u mnie też robili remont :) Rzeczywiście OK.
Oczywiście polecam swoje usługi SUPERDOKŁADNIE 505 955 505
usługi remontowo-budowlane.- wolne terminy od zaraz! 12 lat na rynku. serdecznie zapraszam tel 516 140 574.
Witam, mam naprawdę sprawdzonego fachowca, z którego usług korzystalam już 2 razy (przeprowadzałam się) i wszyscy znajomi korzystają. Zadzwoń, naprawdę warto. Facet robi naprawdę solidnie, rozsądnie potrafi doradzić i ma gust. Tel: 505-837-041
Zobacz https://pluplu.pl/zakup-taniej-podlogi/ szczerze polecam.

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

ogród (17 odpowiedzi)

Cześć, wiecie jak zadbać o ogród przed zimą? Widziałem na stronie...

do góry