Widok

szukam dobrego chirurga szczękowego

Witam-jak w temacie. Czy ktos moze miał do czynienia z takim lekarzem? musze usunąc chirurgicznie 1 zab oraz drugi-zatrzymany. Nie jest to zwykly zabieg usuniecia zeba tylko wlasnie chirirgiczny ( nie wiem jaka roznica ale roznica wlasnie jest- wlasnie tez w cenie). Ostatnio bylam w klinice i zaproponowano mi ten zabieg za 3 tysiące... troche to dla mnie drogo , szukam trochę tanszczego rozwiazania no ale tez tak,zeby był to jakis dobry,sprawdzony lekarz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest taka babeczka. Na oddzale chirurgii szczękowej przy Zwycięstwa, zaraz za Traugutta.
K*rewsko niemiła - na wejście.
Jak się złapie wspólny jęzor.. do rany przyłóż 0
Wie, co robi.... i robi to najlepiej jak można.

Niestety... demencja..
Nazwiska nie pomnę ;/

ojej dziekuję za odzew... ktos jeszcze kogos poleci?

Generała Augusta Emila Fieldorfa 17, 22-100 Gdańsk
ja miałam tam ósemkę z dłutowaniem usuwaną w 3 minuty :)
Dr Krupski K2 Gdansk Chrobrego lub wGdyni K 2.nie znam lepszego wspaniale usuwa 0 stresu.4 mies . temu usuwalam zatrrzymana 8 . 5 minut i po strachu bezbolesnie.Zawsze tam usuwam.Mam porownanie.Super chirurg dzczekowy!!!

Polecam dr Krupskiego, w K2Dental w Gdyni i we Wrzeszczu. Został mi polecony przez kilka osób i do tej pory z sukcesem usunął moje 3 ósemki, w tym jedną, która miała być usuwana na Akademii Medycznej ze względu na trudne położenie. Oprócz tego, że jest kompetentnym chirurgiem i wykładowcą na GUM, jest bardzo sympatycznym człowiekiem z poczuciem humoru. Pobyt w jego gabinecie, mimo strachu, to zawsze świetna zabawa.

Również polecam K2dental, naprawdę fachowy personejl znają się na rzeczy! Ja miałam wstawiane 3 implanty w K2dental bo leczenie kanałowe niestety nie dało efektów, trzeba byłą ząbki wyrwać (a problem się zaczął od ciężkiej próchnicy). U nich cennik jest na stronie: http://www.klinikastomatologiczna.com.pl/cennik
Sprawdźcie sobie :) Jeszcze raz polecam!

Na Zaspie koło kościoła (okolice szpitala). Niestety nie pamiętam nazwiska, ale tam przyjmuje świetny Pan - lekarz chirurg szczękowy. Miałam u niego wyrywane dwie ósemki.

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry