Widok

szukam dobrego dentysty w gdansku

dziewczyny musze wyslac meza do dentysty a on nienawidzi dentystow...szukam gabinetu nowoczesnego z dobrym wyposazeniem... macie jakis do polecenia...z gory dzieki
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli bluagnes chcesz wydać troszeczkę więcej pieniędzy niż normalnie, to polecam Ci moją klinikę IMPLADENT z Gdańska Kowal. Rewelacyjny zespół, same certyfikaty, raty, sprzęt ponadnowoczesny, zero, zero bólu, a panikarą jestem

http://www.ziemlewski.pl/
osobiście polecam dr Tomasza Zarańskiego z Perfect Smile na suchaninie.
ają swoją stronę internetową. Nowy salon, dobrze wyposażony, bardzo miła obsługa i ceny nie z kosmosu. Byłam tam kilka razy i zawsze wychodzę zadowolona.
A w Gdyni. Znacie kogoś dobrego?
up...
image
image

Hej, razem z żoną oraz z naszym synkiem chodzimy do Nawrocki Clinic- dentyści oprócz tego, że pracują na nowoczesnym sprzęcie to mają poczucie humoru i nawet ja nie boję się chodzić leczyć zęby (a nie znosiłem wizyt u innych stomatologów...) polecam, Cała rodzina zadowolona ! ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Stablewskiego na morenie. Mąż moj zachwycony bo nie dość, że szybko to tanio

Witam
Mogę prosić o numer do rejestracji do dr.Stablewskiego.
Dziękuję;)

http://www.novadentis.pl można się umowic tam do novadentis (w budynku swissmedu za mc donaldem) lub do doktora do domu (w domkach na morenie, nie pamiętam gdzie, zawsze się tam gubilam ). Lekarz konkretny, robi to co potrzeba, nie naciąga.

Witam
Dziękuję za odpowiedz:)

ja chodzę do nawrockiego, podrzucam numer telefonu: 585266004

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy tabletki powiększające biust działają? (6 odpowiedzi)

Mam pytanie o tabletki powiększające biust. Czy mogą działać?

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

do góry