Widok

szukam dobrego prawnika od rozwodów

Witam, czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego, ale jednocześnie niedrogiego prawnika, który zajmuje się rozwodami i alimentami na dzieci?
Chodzi mi o rozwód z winy męża.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam mecenasa Ostrowskiego tel.608-620-470. Mi pomógł i nie jest drogi.
Dorga igo skad jestes moj znajomy udZiela pierwszej porady darmowej a potem albo chcesz zeby cie reprezentowal albo nie. Daj jakis namiar na siebie moze napisz kilka slow o sobie
Hej, mieszkam w Gdańsku-Wrzeszczu, więc najlepiej, żeby była to osoba z Gdańska. Chodzi o całościowe prowadzenie sprawy, bo wiem, że sobie sama z tym nie poradzę........
Bardzo dziękuje za informację, zadzwonię i zapytam o szczegóły.
Droga igo moze napiszesz mi cos wiecej o sobie czemu z winy meza zdradzil cie? Ikr masz dzieci 1 2 3 4? Jakiej wysokosci chcialabys alimenty?

Gdybys mogla to napisz jakis kontakt do siebie a ja bym dala ci namiar na mecenasa ktory pomaga naprawde z dobrym skutkiem.....
On jest z Wrzeszcza ma swoja kancelarie na grunwaldzkiej
Nie chcę wdawać się w szczegóły, bo dużo znajomych wchodzi na to forum i mogliby skojarzyć moją sytuację....Wiem, ze mąż mnie zdradzał, ale nie bardzo mam dowody, dlatego liczę, że mecenas doradzi mi, jak to udowodnić w sądzie. Mam dwoje dzieci w wieku szkolnym, wiadomo, że chciałabym, jak najwyższe alimenty....
Zaloz sobie jakiegos maila ktorego nikt nie zna napisz nam go tutaj i ja odezwe sie do ciebie

Inne tematy z forum Kobieta

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Prezent na dzień kobiet (25 odpowiedzi)

Kochani, potrzebuje podpowiedzi i inspiracji co mogę kupić mojej lubej na dzień kobiet, żeby było...

do góry