Widok

szukam fachowca od cekolowania i kafelek od 15 wrzesnia

Morena Temat dostępny też na forum:
Do remontu mieszkania (74m2) na gdanskiej Morenie, pracującego w ciągu tygodnia (nie weekendowo), zakres prac cekolowanie sufitów, kafelki w WC (2m2), osadzenie drzwi wew. termin15-31 wrzesień.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyslalam info na maila.
Można sie umówić właśnie wykonuje tego typu remonty mam zdjęcia moich prac serdecznie polecam 508-463-778
mogę prosić o przesłanie zdjęć na maila marzenaka@poczta.fm
z miłą chęcią mogę polecić pana krystiana,robił mi łazienke,oto tel.793-009-716.
Zapraszam www.aedes.net.pl
podaje namiary jak na dzień dzisiejszy mam wolny wrzesień a wiec można do mnie dzwonic tel. 783 481 430 Waldek
Witam.Zajmuje sie remontami mieszkan od paru lat, robie je dokladnie i solidnie i w sredniej klasie cenowej.Jesli jestescie Panstwo zainteresowani moja oferta prosze o kontakt pod nr 514-830-893
Witam.Zajmuje sie wykonywaniem i aranżacja mieszkań.Mamy odpowiednie doswiadczenie odnosnie remontów mieszkań.Tel.697579855.
Polecam. Super ekipa. Pan Marcin tel: 0-509-655-575 Kompleksowe wykańczanie wnętrz
Witam serdecznie! Zajmuje sie remontami i wykonczeniem wnętrz po konkurencyjnych cenach. Na swoje usługi daje 24 miesięczną gwarancje. 506 876 320
Witam,
jeżeli jest Pani zainteresowana mogę przekazać kontakt do pana, który zaprojektował i wykonał moją łazienkę (mogę presłać zdjecia na maila)
Alicja,jeśli możesz przeslij kontakt i zdjęcia :
blondina1987@vp.pl
dziekuje.
wysłałam zdjęcia na podany adres mailowy, ptrzymałam informację zwrotną, że adres jest nieprawidłowy. Proszę o podanie innego maila.
Moja firma chętnie się tego podejmie
Filip-Bud właściciel Krzysztof Reszka tel 512-344-014 lub 790-344-014
reszka.krzysiek@wp.pl
www.filipbud.dzs.pl
Pozdrawiam
Jeżeli ktoś jest zainteresowany tynkami dekoracyjnymi typu stiuk czy trawertyn to zapraszam www.fresco.gda.pl Inne struktury również kładziemy :)
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
Witam, chciałam polecić pana Marcina, który wykonywał tego typu prace u mnie w domku w Borkowie. Polecam go za jego rzetelność, terminowość i profesjonalizm. osobiście jestem bardzo zadowolona z koncowych efektów. Podaje kontakt do p. Marcina 695-934-440
pozdrawiam
Witam.

Chętnie podejmemy się wykonastwa.
Jeżeli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt na adres:
remontwnetrz@op.pl
(w celu uściślenia zlecenia)

Zapraszamy do współpracy.
Popatrz na datę postu archeologu...
moj znajomy robi budowlanke w zasadzie wszysto
nam robil caly remont totalnie ze wszystkim polecam z czytsym sumieniem
Odradzam pana Kozłowskiego z Gdyni (nie pamietam imienia), mały, chudy, na pół łysy, obwieszony łancuchami, sygnetami, zlotym zegarkiem, marynarskie tatuaże - nie sposób sie pomylć - nie dotrzymuje terminów, kafle kładzie krzywo (winę zrzuca oczywiście na krzywy kafel), nie wie co to pion i poziom. W 4 tygodnie nie uwinął sie z małą łazienka, zostawił ja krzywą na potegę, a miał jeszcze robić wc - został wyrzucony, ile mozna.
OSTRZEGAM!!!!
Opinia została zablokowana przez moderatora
WITAM, bardzo chętnie zrealizujemy zlecenie. Posiadamy wieloletnie doświadczenie a nasze usługi są wyjątkowo niedrogie. Mój nr telefonu 500-104-219 Piotr.
Witam

Fachowców z referencjami znajdziesz na http://fachman24.pl. Musisz opisać swoje zlecenie a serwis bedzie Ci wysyłał informacje o nowych fachowcach wraz z ich opisem i komentarzami innych użytkowników.
Sam wybierzesz tego, który Ci najbardziej odpowiada.
Wszystko za darmo.
Coś ta stronka nie chce sie otwierac.

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...

Sauna domowa na podczerwień (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...

Kartony do przeprowadzki (17 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

do góry