Widok

szukam ginekologa z powołania

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny:).Wprowadzam sie do Gdanska,stad moj problem.choc tyle jest przychodni w Gdansku-szukam lekarza ginekologa z powolania,ktory niezrazi mnie na wizycie,a jesli bierze drogo-bym wiedziala za co.Najchetniej szukam gdzies moze w okolicy starowki,moze w przychodni swietokrzyskiej????chetnie poslucham waszej opini,nr tel do rejestracji.Teraz moze zaplanuje taka kontrolna wizyte(dawno nie bylam)a czuje ze chyba cos dzieje sie-2 raz mialam silne bole podbrzusz nad ranem,ledwo do toalety doszlam.a pozniej bede szukac ginekologa ktory pomoze mi spelnic marzenie o dzidziusiu.3mam kciuki dla starajacych sie,sama bede starac sie do skutku. No i tez nie mam kolezanek,moze zaprzyjazni sie ze mna jakas pani starajaca sie o dzidziusia?Zawsze razniej bedzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodnia Invicta- Każdy ginekolog tam pracujący jest lekarzem z powołania. Ja polecam Dr. Stencel, ale słyszałam wiele dobrych opinii na temat lekarzy tam pracujących. Pomogą także przy problemach z zajściem w ciąże. Polecam
z przychodni na świętokrzyskiej dr Elghaba, ja jestem zadowolona, choć od niedawna jestem jej pacjetka lub dr Niedzwiecka ( przyjmuje w Madisonie)
A ja polecam dr Błędzką z Nadmorskiego Centrum Medycznego, przyjmuje na Kołobrzeskiej i Kilińskiego na NFZ. Miła, delikatna i kompetentna.
Dziekuje za odp,bede miala opinie na uwadze.A moje gg 5721369 jesli jest chetna jaks pani do przyjazni.Niestety jeszcze nie mam zadnych znajomych w Gdansku, :) pozdrawiam

Inne tematy z forum Śródmieście

Nowa Toruńska - opinie i oceny (9 odpowiedzi)

Nowa Toruńska powstanie - jak sama nazwa wskazuje - na Starym Przedmieściu, przy ul. Toruńskiej....

La Esquina (3 odpowiedzi)

Inwestycja La Esquina powstanie w ścisłym centrum Gdyni, nieopodal Dworca Głównego oraz w pobliżu...

Brabank - opinie i oceny (77 odpowiedzi)

Brabank to nazwa osiedla, które powstanie w rejonie ul. Wałowej i Stara Stocznia w Gdańsku....

do góry