Widok
Swietny jest p. Jacek Gwizdała 601 61 06 68 - radzę szybciej rezerwować termin - mnie się nie udało na weselicho Siostry, ale wielu znajomych mi go polecało. Spróbuj też Video-Tom z Żukowa (681 79 78) - bardzo miła, profesjonalna obsługa, mi najbardziej podoba się to, że w kilka dni po weselu można pojechać i zobaczyć już zmontowany materiał, dobrać swoją muzykę, podpiąć zdjęcia, itp. - przynajmniej jest pewnośc, ze nie będzie popeliny:) w czwartek jadę "montować" filmik ze ślubu mojej Siostry:)
Witam,
jeśli chcesz mieć świetny film,nie nudny,nie długi w zasadzie kwintesencję tego ważnego dnia to polecam Mirka Judkowiaka.Jest poprostu świetny.Ma świetne pomysły,potrafi wychwycić najbardziej wzruszające i najweselsze momenty.Ma talent i warto się z nim spotkać.Swój film oglądałam chyba ze 100 razy i wciąż nie mam dosyć.
tel. 604627238
pozdrawiam
jeśli chcesz mieć świetny film,nie nudny,nie długi w zasadzie kwintesencję tego ważnego dnia to polecam Mirka Judkowiaka.Jest poprostu świetny.Ma świetne pomysły,potrafi wychwycić najbardziej wzruszające i najweselsze momenty.Ma talent i warto się z nim spotkać.Swój film oglądałam chyba ze 100 razy i wciąż nie mam dosyć.
tel. 604627238
pozdrawiam
dzieki wielkie jestescie wszyscy wielka pomoca dla mnie bo ciezko jest organizowac slub gdy mieszka sie 1200km od miejsca w ktorym robi sie slub!!!!!!!mozecie mi dalej pisac jade we wtorek do polski to bede wszystkich sprawdzac aha co do firmy Tom to sa strasznie niekompetetni na wesele mojej szwagierki poprodtu nie przyjechali przyslali jakiegos amatora i film byl do ....