Widok

szukam kamerzysty

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
slub dopiero za rok a ja juz pomalu szukam kamerzysty i strasznie mi ciezko bo nie jestem na miejscu czyktos moze mi podac na maila adresy do kamerzystow z trojmiatsta z gory dzieki i czekam na odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wejdz na strone www.filmart.pl . Pan Mariusz nakrecil nam i zmontowal przepiekny film ze slubu i wesela. Od slubu minely juz 2 miesiace a my co chwile wracamy do wspomnien, ktore zostaly pieknie uchwycone na plycie.
dziekuje bardzo
prosze o wiecej
poszukaj firmy Maribu z Gdyni Chyloni, polecam
Ja mogę ci polecić sprawdzonego kamerzystę, nakręcił u nas w rodzinie już 3 wesela. Obraz - żyletka, bardzo ładne ujęcia, na życzenie tricki-bajery, robi też zdjęcia i nawet kabriolet załatwi.
ANDREX - 503-400-240 Jabłoński Andrzej
HP video foto studio z Gdyni. Temat sprawdzony ... Kamerę polecam z pełnym przekonaniem (rewela), zdjęć nie polecam.
Swietny jest p. Jacek Gwizdała 601 61 06 68 - radzę szybciej rezerwować termin - mnie się nie udało na weselicho Siostry, ale wielu znajomych mi go polecało. Spróbuj też Video-Tom z Żukowa (681 79 78) - bardzo miła, profesjonalna obsługa, mi najbardziej podoba się to, że w kilka dni po weselu można pojechać i zobaczyć już zmontowany materiał, dobrać swoją muzykę, podpiąć zdjęcia, itp. - przynajmniej jest pewnośc, ze nie będzie popeliny:) w czwartek jadę "montować" filmik ze ślubu mojej Siostry:)
dziekuje wszystkim bardzo
Zadzwon na nr. tel. 309 48 24. Polecamy .Iwona.Kowalska.
Witam,
jeśli chcesz mieć świetny film,nie nudny,nie długi w zasadzie kwintesencję tego ważnego dnia to polecam Mirka Judkowiaka.Jest poprostu świetny.Ma świetne pomysły,potrafi wychwycić najbardziej wzruszające i najweselsze momenty.Ma talent i warto się z nim spotkać.Swój film oglądałam chyba ze 100 razy i wciąż nie mam dosyć.

tel. 604627238
pozdrawiam
dzieki wielkie jestescie wszyscy wielka pomoca dla mnie bo ciezko jest organizowac slub gdy mieszka sie 1200km od miejsca w ktorym robi sie slub!!!!!!!mozecie mi dalej pisac jade we wtorek do polski to bede wszystkich sprawdzac aha co do firmy Tom to sa strasznie niekompetetni na wesele mojej szwagierki poprodtu nie przyjechali przyslali jakiegos amatora i film byl do ....
cos wiem na ten temat- my tez organizowalismy slub i cale wesele bedac ponad 1000km od Trojmiasta- nie zawsze bylo latwo, zwlaszcza ze jak przyjechalismy na tydzien do Gdyni trzeba bylo zorganizowac sale, kamerzyste i kupic sukienke:) Ale na szczesie wszysko super sie udalo czego i Tobie zycze!
Polecam Bugaryn Multimedia. Facet filmował w naszej rodzinie drugie wesele jest sprawdzony. Robi też rewelacyjne zdjęcia.
a ja polecam kolesia ktory wspolpracuje z firma maribu ale prywatnie jego projekty sa na maksa super....tez co chwile wracamy do ogladania naszego pieknego filmiku:)) namiary: p.Adrian 501-531-560, pro.ap@wp.pl
do góry