Widok
aaaa masz taką fantazję, tak? o_O Noooo ok, różni ludzie na tym forum mieli różne fantazje, niektórzy chcieli mnie ścigać, mordować, bić...a Ty chciałbyś mnie mieć na smyczy :)))))) Ooooo jaaaaa :))))))
Nie wypada w dzisiejszych czasach być homofobem, zatem Drogi Wdr, fantazjuj, skoro sprawia Tobie to przyjemność^^
Nie wypada w dzisiejszych czasach być homofobem, zatem Drogi Wdr, fantazjuj, skoro sprawia Tobie to przyjemność^^
@Ilona
ja nie oceniam ludzi po tym czy są to kawaler/panna, rozwodnik/rozwódka.....itd
patrzę na człowieka po prostu
jedni szukają swojego "potwora" a innym się nie udało co nie znaczy że w innym związku się nie uda
uważam że każdy związek formalny czy nie to jak los na loterii
albo się trafi albo nie
ja nie oceniam ludzi po tym czy są to kawaler/panna, rozwodnik/rozwódka.....itd
patrzę na człowieka po prostu
jedni szukają swojego "potwora" a innym się nie udało co nie znaczy że w innym związku się nie uda
uważam że każdy związek formalny czy nie to jak los na loterii
albo się trafi albo nie

@Ilona - siostra mojej ex-żony ma 31 lat i jest starą panną, wymagania wobec kawalerów miała takie, że zdążyła wejść w staropanieństwo, zdziwaczeć i z tego co wiem, większość facetów omija ją (towarzysko) z daleka. W pewnym momencie przestali ją adorować, zapraszać, proponować kino...bo wiecznie narzekała, że "ten to taki, a tamtem że siaki"; i została sama jak palec, utyskując na swój los^^ Nawet wysublimowane portale randkowe jej nie pomogły ^_^
Także stare panny 30+ są n-i-e d-o-w-y-t-r-z-y-m-a-n-i-a :P
Także stare panny 30+ są n-i-e d-o-w-y-t-r-z-y-m-a-n-i-a :P
@ Mężczyzna-kawaler po 30-tce jest równie niebezpieczny mentalnie
drążąc temat...
Oprócz mężczyzny-kawalera (sadyl?) jest jeszcze mężczyzna-po przejściach (ex,halewicz?) , który jest oazą bezpieczeństwa i stabilności ponieważ został on naznaczony doświadczeniem przez co dostał oświecenia mentalnego?
Jest jeszcze trzeci rodzaj mężczyzny po 30-tce tzw. w związku (Cross,wdr), ale który z racji tego iż jest zajęty nie jest brany pod uwagę ponieważ jest celem tylko dla panien po 30 niebezpiecznie mentalnych ?
coś pominąłem?
drążąc temat...
Oprócz mężczyzny-kawalera (sadyl?) jest jeszcze mężczyzna-po przejściach (ex,halewicz?) , który jest oazą bezpieczeństwa i stabilności ponieważ został on naznaczony doświadczeniem przez co dostał oświecenia mentalnego?
Jest jeszcze trzeci rodzaj mężczyzny po 30-tce tzw. w związku (Cross,wdr), ale który z racji tego iż jest zajęty nie jest brany pod uwagę ponieważ jest celem tylko dla panien po 30 niebezpiecznie mentalnych ?
coś pominąłem?
m. mila tudzież dziesięć innych nicków jestem troszku zawiedziony że jesteś tylko jedną i tą samą osobą , ale z drugiej strony imponuje mi twoja gorliwość z jaką zabrałeś się za hejtowanie :))) widzę że odrabiasz zaległości i pogłębiasz swoją wiedzę o mojej osobie , jestem zaszczycony że dzięki mnie znalazłeś sobie sens i cel w życiu , myślę że nie uciekniesz szybko z forum i będę miał okazję jeszcze z kilka razy ośmieszyć twoją inteligencję.
twój ulubiony celebrtya :)
twój ulubiony celebrtya :)