Widok
Hej i jak cos zorganizowałyscie sobie? Tez chetnie dołaczę. Jestem z Gdyni i przydałoby sie więcej osób do spędzania czasu bo kontakty sie trochę rozeszly nati1811@buziaczek.pl gg niestety usunęłam niedawno, ale jak ktos sie odezwie to zawsze mozna spowrotem zalozyc. Jestem w 8 miesiacu ciazy, ale czuje sie bardzo dobrze, duzo chodze i wogole jest ok.
:) :) :) WSZYSCY SZUKAJĄ KOLEŻANEK SZUKAM I JA :) HEHEHE
28 LETNIA KOBIETKA (SAMOTNA- W SENSIE BEZ STAŁEGO ZWIĄZKU) CHĘTNIE POZA JAKIEŚ KOBIETKI DO POPLOTKOWANIA :) :) :) WEEKENDY JESTEM FREE JAK BY COŚ :) MOŻE KTOŚ BĘDZIE CHĘTNY :) :) :) JAK BY CO ZOSTAWIAM NAMIARY :)
ankagm0@gmail.com
pozdrawiam bardzo serdecznie :)
28 LETNIA KOBIETKA (SAMOTNA- W SENSIE BEZ STAŁEGO ZWIĄZKU) CHĘTNIE POZA JAKIEŚ KOBIETKI DO POPLOTKOWANIA :) :) :) WEEKENDY JESTEM FREE JAK BY COŚ :) MOŻE KTOŚ BĘDZIE CHĘTNY :) :) :) JAK BY CO ZOSTAWIAM NAMIARY :)
ankagm0@gmail.com
pozdrawiam bardzo serdecznie :)
Hej. Mieszkam w Dzielnicy Babie Doły od niedawna. Szukam jakiejś kobietki z okolicy, żeby można było się spotkać w samotne wieczory. Często bywam sama. Jestem po rozwodzie, Mam synka 7 letniego. Niestety nie chodzi do szkoły w tej dzielnicy i dlatego nie zna rówieśników na swoim osiedlu. Obecnie jest zima i raczej na plac zabaw nie wychodzimy:). Moje gg 8018704. Kasia
Ja co prawda walentynki spędzałąm z moimi facetami ;) ale chętnie też spotkam się z jakimiś mamami na wspólne spacery z maluchami albo z dziewczynami na kawe piwo (to chyba bardziej potrzebne, żeby troche odpocząć od małego czasem;) )
Mieszkam na Przymorzu, mam 26 lat i dwuletniego synka.
mój numer gg 7194689
Mieszkam na Przymorzu, mam 26 lat i dwuletniego synka.
mój numer gg 7194689
szukam koleżanki do spędzania wolnego czasu ,kino,zakupy,pogaduchy,kawa,wyjście na imprezę,siłownię itd.
Szukam kobietki, która znajdzie dla siebie chwilę czasu, zakupy, siłownia, wspólna kawka, ploteczki. Może o sobie a będzie łatwiej: jestem 34 letnią mamą 4 letniego synka, zaniedbałam w sobie swoje małe dziecko i czasem potrzeba gdzieś wyjść, żeby się do końca nie zagubić. Może jakaś mama z dzieckiem? piszcie z okolic Przymorza, Zaspy, zbliża się lato, trzeba zadbać o siebie:) misti@amorki.pl