Widok

szukam neurologa, gdańsk nfz

Zdrowie Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Witam!
Poszukuję dobrego neurologa z Gdańska, Zaspy, Wrzeszcza, Brzeźno, Nowy Port, Przym.najlepiej na NFZ bo niestety w przypadku dalszych ew badań lekarskich obawiam się, ze nie będzie mnie stać na zrobienie tych badań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk Morena Przychodnia ul. Jaskowa Dolina
lekarz neurolog; lek. med. Katarzyna Chojnowska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Falcku na Zaspie jest neurolog na nfz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Panią dr. Tylicką, mają rodzinny gabinet na Lendziona we Wrzeszczu, za dworcem w kierunku Gdyni. Na bloku jest tablica informacyjna. Polecam, to lekarz z doświadczeniem, bardzo sumienna.
Możesz też wejść na trójmiasto i wpisać TYLICKA.Jest ich czworo, roje lekarzy i adwokat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam w Brzeznie u Pani doktor nie pamietam nazwsika dwa dni czekałam na wizyte. W przychodni w brzeznie na gałczynksiego
Kobieta rozsądna, widac ze zna sie na fachu
pozdarwiam
podbijam pytanie i dodam zapytanie o czas oczekiwania? Mój mąż pilnie musi iść do neurologa...proszę o numery dzięki
jak wyzej :) w brzeźnie czekałam dwa dni na wizyte do neurologa :)
przyszłam na konkretną godzinę nie stałam w kolejkach, polecam panią doktor. Z tego co się oreientuje przyjmuje tez tam Pan ale ponoć pani jest konkretniejsza:)
Gdańsk Brzezno ul. gałczyńskiego telefonu nie mam pod rekatzreba byłoby sprawdzic wnecie
na morenie najblizszy wolny termin to po 24 wrzesnia taki sam w przychodni na stogach dziś dzwoniłam i sie troszkę zawiodłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
popieram wypowiedź innego użytkownika na Zaspie (CM Falck), dokładnie jest neurolog, a nawet 3, wiec nie ma problemów żeby się tam dostać. Osobiście miałam kontakt z dr Barbarą Augustyn, przyjmuje pięciu razy w tygodniu. Trzeba zadzwonić i się zapisać.
Jeśli chodzi o dr Katarzynę Chojnowską to przyjmuje również w Sopocie w Sopmedzie terminy sa krótkie ja czekałem 2 tygodnia
ja polecam na Polanki dr.Sudzik, ale nie wiem ile sie teraz czeka na wizyte
Sprawdź bazę neurologów na http://www.ofachowcach.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Hiszpańska mucha (35 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Tabletki powiększające piersi (7 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

do góry