Widok

szukam nie nudnego kamerzysty

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Prosze o pomoc! Szukam kamerzysty którgego produkcje nie są nudnymi 2 godzinymi filmami. Mam nadzieje ze mi podpowiedzie!
Wesele jest 05.06.2010.

Te ujecia tego moskiewskiego kamerzysty są naprawde fantastyczne popaczcie!
http://vimeo.com/6465517
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki skromy zapomniałeś wymienić jeszcze siebie :) .
A moja odpowiedź > szybko się wyleczyłem z oferowania bajek i czarów .
Wystarczyło tylko kilka razy zrobić to co się obiecało .
A na koniec zrobić ponowny kosztorys usługi i dochodzę do wniosku sam siebie wyrolowałem :) .
Dlaczego piszesz, że na szczęście zrezygnował z helikoptera? Śmigłowiec można wynająć załogowy, albo zdalnie sterowany mały model. Można też znacznie taniej robić ujęcia ze sterowca, albo z masztu.

Można pisać bez końca o tym, jakiego sprzętu się używa, i kto z wielkich ma taki sam. Tylko z tego jeszcze nic absolutnie nie wynika. Rozumiem, że na co dzień wynajmujesz sprzęt i montujesz oświetlenie, i tam najważniejsze jest to czym świecisz. Ale tu klienta interesuje coś innego. Chyba, że chcesz tego klienta zagadać opowieściami, żeby przypadkiem nie pytał o produkcje ślubne.

Ja już się nasłuchałem, może opowiadasz nieco lepiej, niż Shark i jacek007, ale oni przynajmniej pokazują, że coś wyprodukowali. A ty? Możemy oglądać tylko w kółko tą twoją kamerkę i krzesło na zdjęciu.
Po przeczytaniu " helikopter " rezygnuję z dalsze rozmowy .

p.s. A czy w tej bajce są jeszcze smoki i czarownice ? :) .
jacek007 – dla Ciebie to może być ciekawostka, jednak dla wielu jest to sprzęt na którym pracują i zarabiają spoko pieniądze. Są różne wesela, różni klienci. W tym roku mam jedno zlecenie na 3 kamery, klient chce obraz w full HD w 3 formach. Do tego sesje zdjęciową robimy w studio + plener…. Obecnie piszemy scenariusz ponieważ filmik ma mieć scenariusz a’la LOST. Chciał też kran i ujecie z helikoptera. Na szczęście zrezygnował.

Proponuje nie oceniać innych wg własnych możliwości, to że Tobie jest cos nie potrzebne lub tego nie masz, nie znaczy że cały świat nie może z tego korzystać. I cieszę się że mogłem zainteresować Cie kolejną ‘ciekawostka’ – zawsze lepiej znać ich więcej niż mniej prawda?

Pozdrawiam.
Ja również trzymam kciuki za Wasze przygotowania, a jeśli któreś z nas znajdzie jakiś wartościowy kontakt to zawsze możemy sobie nawzajem pomóc.
powodzenia:)
A czy istnieje zastosowanie tego dziwadła na zleceniu ślub/wesele , kiedy akcja idzie na żywioł .
Zaliczam Twoje wypowiedzi jako ciekawostki bez pokrycia w zastosowaniu na zleceniu a szczególnie kiedy jest jeden operator .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
VIDEO FILMOWANIE :

Filmujemy kamerą FULL HD 1920x1080, która znakomicie radzi sobie w trudnych warunkach oświetleniowych oraz posiada znakomitej klasy stabilizator optyczny.
Poniżej przykład - film nagrany o zmierzchu przy bardzo trudnych warunkach oświetleniowych :
Przykład :
http://www.youtube.com/watch?v=Lfh6IzrMfPI

Wykonujemy filmy we wszystkich ważnych momentach :
- Przygotowania w domu Panny Młodej
- Błogosławieństwo
- Kościół
- Wesele

Dodatkowo oferujemy :
- plener video
- uzyskujemy ciekawe efekty w plenerze, gdyż kamera ma możliwość kręcenia filmów w zwolnionym tempie. A mianowicie 250 klatek na sekundę. Jest to fajny bajer, gdyż można dostrzec to, czego nie jest w stanie ludzie oko zobaczyć.
Poniżej 2 przykładowe filmy :
http://www.youtube.com/watch?v=gK7CvbTpyP4
http://www.youtube.com/watch?v=YeGC8wy36nc

Każdy film poddawany jest szczegółowej obróbce cyfrowej. Poszczególne sceny są łączone, dodawana jest muzyka oraz przejścia i efekty video. Dodatkowo tworzymy menu graficzne.

Każda Para otrzymuje 3 wersje DVD + wersje FULL HD AVCHD

Cena za cały pakiet VIDEO - 1500 zł

KONTAKT :

WWW.SHARKFOTOSTUDIO.COM

sharkfotostudio@wp.pl

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A, miałeś na myśli redrocka, nie RED-a ;). Nie wiem, jakiego osprzętu używa, czy riga, czy monopodów, czy czegoś innego. To już detale...
http://www.redrockmicro.com/
A co to takiego ?
" kręci na dodatkach REDa?"
montażysta - nie zagłębiałem się w szczegóły, wyczytałem to na forum, gdzie pisał o SWOJEJ kamerze i wkleil link do filmu, ale czy on czasem nie kręci na dodatkach REDa?
Witam Editor, jezeli znasz w tym stylu producentow to porsze o kontakt. Dziekuje
r.pieczkowski@op.pl
No to fajnie! Zycze sukcesow w poszukiwaniu i organizowaniu! Pozdrawiam Sylwia
nie mam 5.06, tylko 26.06 więc nie jestem konkurencją:)
SVOBODA - ku ścisłości Serge Lebedev nie kręci już kamerami, tylko aparatami. Obserwuję go od początku już kilka lat, i ładnie się rozwinął, ale osobiście wolę lżejsze podejście kanadyjskie ;)

Ebgel - nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem ciekawego producenta tego typu filmów w Polsce. Jest kilka firm, które robią podobnie.
W Żukowie mieszka 2 bardzo dobrych kamerzystów o imieniu Tomasz.Namiary podam telefonicznie 501-183-708
Tego typu montaż 3 minutowego filmu kosztuje około 3 tys.zł.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
czesc marcin, mysle ze nie masz wesela 05.06.2010 ?
bylabym wdzieczna jakby Pan przyslal mi oferte i moze jedna próbke na e-mail. Dziekuje
oczywiscie, zapraszam na spotaknie, mozemy sie umowic telefonicznie.
tel: 0 501 230 139
ja również bardzo proszę o namiary na niego na marcin.kol@hotmail.com
do góry