Widok

szukam noclegu w Gdyni

szukam noclegu w Gdyni na weekend.
10.12. listopada, gdzies niedlaeko wzg. sw. maksymiliana czy w centrum, w pensjonacie badz na prywatnych kwaterach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ATMA

Ty chociaz masz xwe na A. Natomiast moja ma numer 7 na początku i co ?? Zawsze jestem na szarym końcu (przynajmniej łatwo mnie znaleźć ;) więc nawet nie mam najmniejszych szans gdy jeszcze z 2 razy obetną 2gą stronę.... wszystcy o mnie zapomną :(

Plagiat

A czy ja powiedziałam kiedyś, że czegoś się boję?:P

Garadiel

z twojej wypowiedzi owszem moge wnioskowac ze boisz sie niewiedzy

Glaadi

rozrywkowy facet .....

ATMA

OCZYWIŚCIE JAKIEŚ PIERWIAZDKI (ATOMY) DAWNEGO ŻYCIA MOGA ZNAJDOWAĆ SIĘ W NOWO NARODZONYM CZŁOWIEKU, OBJAWIA SIE TO JAKO SKRAWEK POPRZEDNIEGO ZAPAMIETANEGO ŻYCIA (NIEKONIECZNIE SWOJEGO) CZYLI DEJA VO, ALE TYCH SKRAWKÓW MOŻE BYĆ WIELE, NIE JEST TO CIĄGLOŚC JEDNEGO SWOJEGO ŻYCIA (JAK TWIERDZI WIEKSZOŚĆ) TYLKO KILKU, ŻLE, POWIEDZIAŁBYM, ŻE DZWIGAMY NA BARKACH CIEŻAR CAŁEJ LUDZKOŚCI. PS. CZLOWIEK NAWET ZA ŻYCIA CIAGLE SIĘ ZMIENIA NP.JA NIE JESTEM JUZ TYM SAMYM SHAIGANEM Z PRZED DZESIĘCIU LATY CO TERAZ, RZEKŁBYM: INNY CZLOWIEK, A CO DOPIERO PO ŚMIERCI, ATMO...?

HP w Dzienniku Baltyckim

To co dzeje sie z HYDE PARKIEM w Dzienniku baltyckim jest naturalne, zawsze coś się kiedyś kończy. Błędem jest natomiast przytrzymywanie go przy życiu ze wszystkich sił. Hyde park umiera swoją naturalną śmiercią, a to z kolei pozwoli narodzić sie nowym siłom np. powstaniem nowego HP, kiedy i gdze to nastąpi tego niewiem. Ps. No ale jak już naprawdę chcecie go uratować to tylko za pomocą manipulacji.

---Plagiat

Niewiedza???..a co to:?:P

ZIMNO!!!!

Zycze wam wszystkim dobrych nastrojow mimo caly czs pogarszajacej sie pogody!!!! Ubierajcie sie cieplej i nie dajcie sie grypie!!! Pomyslcie o czyms milym i sie usmiechnijcie!! To jest dobre lekarstwo... :))))

gratkowicze z DB

hej , czy ktoś z was mnie pamięta ? Pytam osoby z przed dwóch latek? Jeśli tak , to fajnie , jeśli nie , to... też fajnie . wkurza mnie to , że HP w Gratce obumiera ... to smutne nie ma o czym poczytać ... Skoro już tu piszę , to chciałabym się z wami jeszcze podzielić moję ostatnią refleksją . Otóż , człowiek docenia wartość rzeczy i ludzi w momencie gdy ich traci....

LA CHANSONE

no to zacznij ponownie pisac.
moze wniesiesz jakis powiew "swiezosci" w starym wykonaniu. pozdrawiam goraco
zamiast krytykowac ratuj

Garadiel

niewiedza to cos co kocha wszystkich ludzi
niewiedza to cos co potrrafi zabic czlowieka o statusie medrca
niewiedza to rzecz ktora meczy po nocach wszystkich ludzi
niewiedza jest nasza przewodniczka
niewiedza jest naszym zwolennikiem
niewiedza jest tym czym my jestesmy

Chwast

nie zasiewaj zwatpienia w sercach ludzi ktorzy kochaja to miejsce

ZCHN JUZ SIE ZBLIZA

piosenka by ZCHN JUZ SIE ZBLIZA

ksiadz proboszcz juz sie zbliza
juz puka do mych drzwi
pobiegne go przywitac
w mym reku wino drzy

O szczescie niepojetne
ksiadz sam odwiedza mnie
sasiedzie wspomoz renta
bym mogl pokazac sie

w spizarni trzymam koniak
w lodowce wodki dwie
pobiegne po kieliszki
ksiadz lubi napic sie

o szcescie niepojetne
ksiadz wypil flaszki dwie
sprowadze go po schodach
bo sam wywroci sie

ksiadz wzial torbe i krede
napisal Ka plus em plus be
na dole ministranci
juz niecierpliwia sie

otwieram drzwi toyoty
ksiadz proboszcz chwali mnie
w swej nysce policjanci
zyczliwie smieja sie

ksiadz ruszyl z piskiem opon
nie zdazyl uciec kot
zahaczyl swiatlem o slupek
i bokiem wyrznal w plot

ach placza parafianie
co widzieli wypadek ten
toyota sporo kosztuje
znow trzeba dac na msze

===============================================================
dedykowane dla wszytskich przeciwnikow wszelakich
odmian duchownych,
oczywiscie tych falszywych, ale znajdz tutaj jakichs
sprawiedliwych
a to ze mam wiecej wspolnego z inna religia tego prosze
nie brac pod
uwage

Plagiat

Wszystko to ,co napisałeś z równym powodzeniem może tyczyć się wiedzy .No, może za wyjątkiem tego o miłości. I tego o zwolenniku. (pierwsze nieprawda, a drugie bez sensu.)

Mo-Carta

Przypominacie sobie grupę Mo-Carta? Kwartet smyczkowy grywający na różnych imprezach kabaretowych...Artur Renion ,ich wiolonczelista ,zginął w wypadku samochodowym 16.10.2000, we wsi Wielistowo. Na trasie GdaNsk - Szczecin.
To przecież nikt znajomy. Przecież tylko twarz z telewizji...A tak szkoda...

niewiedza....a właściwie jej brak;)

"niewiedza jest tym czym my jestesmy".. czyli tak wlasciwie nikt do konca nie zna siebie i nigdy nie bedzie w stanie poznac... jak w takim razie doprowadzic sie do stanu szczescia? jak zaspokoic swoje potrzeby, skoro ich nie poznamy?:P

PLAGIAT

wiesz co ..? Miło mi ..... nawet nie wiesz jak bardzo , myślisz jednak , że to cokolwiek da? już nawet straciłam moje stare źródło qponów , A Ty mnie w ogóle kojarzysz , bo ja Cię tak ...

F-R-E-D

powiadasz kobiety do pogadania... , masz jeszcze jakieś specjalne wymogi poza tym , że to musi być kobieta?...

Niewiedz

"Nieznamy sie na tyle na ile nas nie sprawdzono"
Wiec w nawiazaniu do innej napotkanej tu wypowiedzi, zaspokajamy nasze potrzeby w zakresie w jakim je znamy i umiemy zapokoic.

LA CHANSON

nie ja Ciebie niestety nie. prawdopodobnie tylko z powodu owej niewiedzy ktora skrytykowala Bakcylia.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Grajdołki (360 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry