Widok

szukam noclegu w Gdyni

szukam noclegu w Gdyni na weekend.
10.12. listopada, gdzies niedlaeko wzg. sw. maksymiliana czy w centrum, w pensjonacie badz na prywatnych kwaterach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

!!!

HM .......................
JA....... P O Z D R A W I A M CALY AWF !!!!!

Budynek wydzialu prawa

nie uwazacie ze budynek nowego wydzialu prawa i administracji ug wygladz wewnatrz jak stacja warszawskiego metra

Ale błędy!

Do bOHOMAZA:
piszesz: "debile z zawodówek" ale spójrz ile
zrobiłeś błędów w swojej wypowiedzi - wstydziłbyś
się wogóle cokolwiek pisać.
Pozdrowinia dla: Bohomaza za obiektywizm.
A tak na marginesie: gdyby nie nasi przodkowie
którzy walczyli przez całe życie to gadalibyście już
teraz w innym języku...no tak...ale to dla Was i tak bez znaczenia, pieniądze to jedyne co się dla Was liczy, honoru nie macie bo i męstwa w dzisiejszej młodziezy tyle co w królewnie śnieżce.
Czy tu są same "kobiety" ?

Sorry Boho...

Pierwsza część adresowana jest do 7sk (gratka HP) a nie do Bohomaza. Wybacz Boho za pomyłkę.
7sk - skończ podstawówkę a potem pisz na Hyde'a.

suovenir

ty tez zdaje sie opusciles kilka lekcji polskiego a wiec nic nie mow.
wojsko to wojsko juz pisalem ze zawodowe moze byc a poborowe to glupota.
jesli jestes ciemniakiem ktory strzela do wszystkeigo co sie rusza tylko dlatego ze to wrog, to zycze powodzenia, z tego co czytam zdaje sie ze poglady prezentowane przez ciebie posiadaja duza doze nacjonalizmu. wiesz jak to sie skonczylo w przypadku niemiec? jeden idiota wystarczyl zeby wybic spora czesc ludzkosci. a wiec zycze ci powodzenia i abys nabral troche rozumu zanim napiszesz obelge wiazaca sie z czyims wyksztalceniem, 7sk stwierdzil fakt. idz na komisje poborowa i zobacz kogo wzieli do woja a kto sie wymigal (jesli to dobre okreslenie). mysle ze ci ktorzy wiaza swoja przyszlosc z kariera zawodowa moga zrobic wiecej dobrego dla polski niz skrajny nacjonalista taki jak ty.

Błedy

Do Souvenira.
Ciekawe czy nie pomyliles Bohomaza ze mna !!! ??
Wiem ze robie beldy i sie tego nie wstydze a pozatym wiekszosc z nich to zwyczajne komputerowe literowki !!! A inne wynikaja ze spiesznego systemu pisania spowodowanego ogranicozneym czasem na sieci.

Souvenir

Dzieki. Podstawowke konczylem prawie 4 lata temu, a teraz jestem w technikum.... masz szczescie ze nie potwierdzono u mnie zadnej dysortografii ani nic takiego bo bym ci przypiekl !!!

7sk

Myślisz, że pozwoliłabym na to? I tak mi ciemno przed oczami, bez ściemniania ;). I jak Ci podobało się na kursie? Warto czy nie?
Myślisz, że o wszystkim można mówić?
A nocka lepiej żeby nie była księżycowa, bo wtedy nie mogę spać.
Kolorowych snów.

do Bohomaz

Muszę ci powiedzieć że się uczę w WSM w Gdyni zaocznie ale i tak mam gdzieś tych wszystkich palantów którzy idą do wojska u mojego kumpla chłopaczek rozwalił sobie z kałach czaszkę bo rodzice nie pozwolili mu studiować chociaż egzaminy zdał w wojsku nikt mu nie pomógł miał 22 lata. Polacy to strasznie głupi naród.

Gladi

Z innej beczki.
Czy ktoś wie kiedy otwierają multikino koło opery?

Do Woja z dziewczynami !

Dziewczyny może Wy coś zaradzicie z tym wojskiem .Nikt tam nie chce iść .
A gdyby tak wizja kolacji ze śniadaniem u szeregowej Agnieszki ????????????????
Może wtedy pobór byłby reglamentowany na"kartki"
i trzebaby dawać łapówki aby sie tam dostać.
No, no przyznacie ,że ciekawa wizja .

metale nie wchodzą na basen

krótki ale nowy artykuł na www.miltedus.hg.pl, w dziale varia, bo właśnie po to jest.

Bakcylia

To zycze milej lektury, jak wyczytasz cos interesujacego, daj znac :)

Patriotyzm?

Nie odnosi sie do ludzi, więc jest zły, niepoprawny, błędny częściowo. Patriotyzm broni etosu, ojczyzny... a co to jest? Takie myślenie pozwala zapomnieć o ludziach najbliżej bywających, odnosi się do abstrakcyjnej sfery, która, mimo że częściowo potrzebna, jest błędna i nierzeczywista.
A wojsko? Co ma wojsko wspólnego z patriotyzmem?

a propo woja

partiotyzm wciaz to podziwaiam
dumnie faceci z zabawkami
tworza te wszystkie wojny
po co niszczyc, jesli trzeba odbudowac?
po co walczyc, jesli i tak zawrze sie pokoj?
po co?

Spoko

He he , tylko Bohomaz zachował spokój, opanowania i odpowiedni dystans do "gorącego"
tematu - przecież dyskusja nie ma sensu bo i tak
się nawzajem nie przekonamy - nie bierzcie do głowy ! Ludzie nie stresujcie się !
Pełen luz...

multikino

Odpowiedz do Gladiego: Multikino koło Opery otwierają 13 listopada!

multikina

kolejne kroki do totalnej amerykanizacji polski.

multikino

hmmm czy amerykanizacja? nie zgadzam sie, czemu chodzisz w dzinsach? a moze nie chodzisz w dzinsach? jesli jest to wygodne, jesli lepsze od naszego dusznego, ciasnego kina to czemu nie mamy miec takiego samego jak gdzie indziej maja? czy mamy sie wyrzec noza na rzecz kamienia tylko dlatego ze to nie my pierwsi go zrobilismy? bzdura... jaka to amerykanizacja!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Grajdołki (330 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry