Widok

szukam organisty do kościoła!!!! bardzo pilne!!!!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewczyny!! pilnie poszukuje organisty na slub. ten który jest normalnie w mojej parafii wyjeżdza na urlop, więc musze sobie znaleźc jakiegos. slub za 3 tygodnie, bardzo wiec Was prosze o pomoc!! slub bedzie w okolicach elbląga.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up!!!
Ja miałam organistę z katedry oliwskiej, który przyjechał na nasz ślub razem z Ewą Jurczyk (emisja głosu). To był po prostu boskie. Może skontaktujesz się z kimś z emisji głosu, oni mają namiary na różnych muzyków, również organistów.
Ja mogłabym zagrać
Witaj

Czy możesz dać do siebie jakies namiary potrzebuje organistyy na 15 sierpnia - projekt muzyczny do zrobienia w kościele a niemoge sie skontaktować z organista z kościoła

moj mail neo443@wp.pl

Pozdrawiam
na kiedy ten ślub , mogę zagrać
na 26.09.2009 w sopocie o 16.00 poszukujemy organistę
okazało się wczoraj ze nasz jest na urlopie!!
POMOCY!!

proszę o kontakt na
mskcad(małpa)gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Organista Pomorze

Młody,otwarty organista z wykształceniem i doświadczeniem zagra na ślubie na Pomorzu. Możliwe jest dodanie instrumentu solowego - według upodobania. Tel. 782 911 052
witam 10 sierpnia br
Mam namiar na organistę najlepszego.Prof.Stanisław Kwiatkowski,25 lat koncertował w Katedrze Oliwskiej, od 28 lat gra msze w św.Elżbiecie w Gdańsku, prowadził msze na Zaspie Papierzowi. Starszy wykładowca UG.Jest najlepszy ze wszystkich organistów !!! Jak trzeba to ma solistki i solistów. Jego kompozycje wychodzą na płytach Muzyka wieków, obok dzieł Mozzarta i innych. Gorąco polecam

macio_gd@o2.pl
Profesor Kwiatkowski to geniusz organ.Spotkaliśmy się dwukrotnie podczas występów zespołu MASSUANA w kościele na Stogach podczas odpustu.Niesamowita harmonia dżwięków,prawdziwy mistrz!
image
Zadzwoń do http://www.skalbania-music.com tam Ci pomogą. Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry