Widok

szukam osoby, która przedłuży mi rzęsy :)

Chełm Temat dostępny też na forum:
J.w
Dodam tylko, że swoje naturalne mam mega rzadkie i krótkie niestety :/ W zasadzie to 3 na krzyż :)
Da się coś z tym zrobić w ogóle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie ze da wystarczy zagęscic..zapraszam koszt aplikacji 150 zł.
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam 510-402-722
Radziłabym Ci nie korzystać z usług dziewczyn, które zakładają je w domu na własną rękę, niestety nie zawsze wiedzą co robią, dwukrotnie się na to skusiłam i tylko wydałam kasę w błoto bo po tygodniu nie było po nich śladu. Teraz zakładam rzęsy w tym salonie http://lilyrosehomespa.pl/ i jestem bardzo zadowolona, często otrzymuje zniżki i są na to promocje więc w dłuższym czasie cenowo wychodzi na to samo.
Też się właśnie tego obawiam, widziałam zdjecia ofiar takich "profesjonalistek". Rzesy obklejone klejem, zbite w jakiś kołtun :)
Obawiam się, że z moich 3 rzęs zostałaby jedna :)
to lepiej rób w salonie tam zawsze jest mozliwosc reklamacjii
dla sprostowania, pracuje w salonie ul. Ogarna salon Adikari
A jaka cena założenia i dopełnienia?
Długoletnie doświadczenie,sprawdzone angielskie produkty (nie tylko rozreklamowane.)tel.504175590 zabiegi w salonie na obłużu lub dojazd.150zł cały zabieg(bez wyliczania rzęs),uzup.w zależnasci do ubytku 100.
Zapisy równiez na @ wyszka0@vp.pl
Www.kashmirspa.pl zobacz opinie p. Malwus
zapraszamy do salonu kosmetycznego 'Kostania" za biedronka na Chełmie-ul. Chałubińskiego 28 w pawilonach z niebieskim daszkiem
881-626-886
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Serdecznie polecam p. Magdę z Ogarnej:) Byłam u niej parę razy i efekt był naprawdę fenomenalny:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy, personej z wielolwtnim stażem-sama jestem tam klientka i pani od rzęs to czysta czarodziejka:-) Salon kosmetyczny Kostania na Chełmie ul. Chałubińskiego 28 na 1 pietrze za biedronka
Polecam rzęsy u pani Agnieszki Zdrojewskiej z ul warszawskiej w Gdyni jestem oczarowana efektem p Agnieszka ma bardzo profesjonalne podejscie do tematu!! , bardzo polecam!! rewelacja

oczywiscie to ta pani!!!
oczywiscie ze da wystarczy zagęscic..zapraszam koszt aplikacji 150 zł.
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
Dobrze założone rzęsy wygladają bardzo naturalnie. Jest kilka metod, 1:1 lub 2:1 lub 3:1 dla klientek o bardzo rzadkich rzęsach. Proponujemy rzęsy syntetyczne oraz norki wyczesywane z oginka norki, sa bardzo cienkie i dają spekatkularny efekt. Długość można sobie wybrać, ale nasze kosmetyczki zaproponują Pani optymalną, do oprawy oka.
Zapraszamy do allYOUneed SPA
ul. 10 Lutego 5/1
81-366 Gdynia
tel. 608-578-557

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (140 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

do góry