Widok

szukam pomyslu na prezent ur. dla dwulatki/a

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule ...
szukam pomyslu na prezent czekam na sugestie
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
lego d_uplo - moje dziecko ma 21 m-cy i zaczęło się właśnie super tym bawić - a wybór jest zarówno dla dziewczynek jak i chłopców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
d*plo lub klocki drewniane. My dostalismy fontanne z kuleczkami, do dzisiaj nam sluzy. A z tanszych rzeczy: puzzle, nalepiej drewniane lub duze i grube, bo latwiej utrzymac w lapkach. U nas sprawdzaja sie te, ktore jako podkladke, maja obrazek, ktory trzeba z nich ulozyc.
image

image

puzzle TREFL, domino np.firmy granna dla dwulatka, lotto tej samej firmy, zagadki czu czu - u nas to są hiciory numer 1 :) Lub jakiś fajowy zestaw ciastoliny, np. maszynka do tworzenia/robienia lodów (play-doh).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
puzzle z podkładka - potwierdzam moja tez kocha

co do dużych - nie przepada woli małe elementy niż te podłogowe

i moj dwulatek uklada 30 ele sama więc tu trzeba sie upewnic co i jak bo moze dzidziol juz ma wprawe :)

ale 15 tki na podkladce kocha po dziś układać w łóżku

Natalia, jeśli chciałabyś, mam nową książeczkę ze słonikiem d plo
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=557158
Moja córka dostała dwa prezenty, które okazały się na równi absolutnym hitem. Jeden to kolejka Wadera, z mostem, kilkoma wagonikami a drugi to spory domek dla lalek, z figurkami, otwieranym balkonem, drzwiami wejściowymi i garażowymi.
image
My jesteśmy własnie po 2 urodzinach synka, hity:
- ciastolina!
- drewniana kolejka z ikea - tory, kolejka, można samemu dobrać ile elementów się chce kupić
- farbki do malowania palcami
- puzzle 3 -4 -elementowe (drewniane albo Trefl ma takie z bobem budowniczym)
- d*plo
- wszystko co jeździ (autka, koparki, traktory, straże pożarne) też jest zawsze mile widziane
- książeczki - dla chłopców doskonałe są o pojazdach - są duże i ciekawie wykonane - my koparki i pociągi czytamy na okrągło od miesiąca http://allegro.pl/listing.php/searchsg=0&string=profesjonalne+pojazdy

To chyba tyle hitów dla dwulatka :)

Pozdrawiam
u nas też hitami są:

- ciastolina (zarówno sama w sobie jak i zestaw - mamy fabrykę hamburgerów)
- drewniane tory i kolejki (Ikea 2 zestawy i wielki z Tesco)
- Młody wreszcie zaczął bawić się klockami Lego D u p l o :) + dostał taki zestaw klocków pasujących do nich ale ze zwierzątkami (słoń, żyrafy, zebra, krokodyl z otwieraną paszczą)
- wszelkiej maści i wielkości auta :)
- ma 2 super książeczki ze zwierzątkami - takie encyklopedie dla maluszków
- piesek do skręcania (można zrobić np. muchę - najważniejsze są śrubki i śrubokręt ;))
- puzzle - ale to do wspólnego układania :]
Może laptopik dziecięcy lub tablica-znikopis
Może coś takiego:
https://www.podarkinakartki.pl/p354_sesja_zdjeciowa_dla_dziecka.html
Byłoby to fajną rozrywką dla dziecka, a przy okazji cała rodzina miałaby piękne pamiątki na lata.
może po prostu usiądz z dzieckiem pobaw się z nim i poświęć mu tego dnia cały wolny czas - nie ma nic lepszego na prezentn niż własny czas
Podbijam. Chociaż do urodzin Małej jeszcze sporo czasu, ale może zainspirujecie mnie :) Wszystkie rzeczy wymienione powyżej mamy. Kuchnię mamy, wozków dla lalek Ci u nas dostatek, a córcia nie ma zainteresowania żadnymi zabawkami,woli biegać i grzebać w szafach lub szaleć. Pomóżcie!:D
Dwa lata to odpowiedni wiek na rowerek biegowy, są w różnych cenach.
Mamy :) ogólnie to mamy sporo rzeczy, bo mam synka 3 latka. Rower zwykły,do pchania, hulajnogę również posiadamy...normalnie mamy sklep z zabawkami jak sobie pomyślę...
a córcia nie ma zainteresowania żadnymi zabawkami,woli biegać i grzebać w szafach lub szaleć.

skoro lubi biegać, szaleć, to może mata do tańczenia?
Opinia została zablokowana przez moderatora
każdy wątek będziesz podbijać by reklamować stronę www ???

Inne tematy z forum Prezenty

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

do góry