Widok

szukam sukni :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, ma moze ktoras namiary na strone internetowa salonu Beauty? Bo chce sobie uszyc suknie stamtad, z zdjec oczywiscie nie pozwolili robic. Zostaje oczywiscie wkrasc sie, pstryknac i uciec, bo nie moge ich znalezc w necie:)
I czy zna ktos dobra krawcowa w okolicach Gd-Moreny?
pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja nazywwa się model który cię interesuje? wypożyczałam od nich kieckę. Może to akurat ta.
Ten model to Nicol, nawet zdjecie mnie ratuje :)
to niestety nie ten model:(
nie wim jak Ci wkleic zdjecie,
wiesz jak to sie robi???
Mala M. wyslij mi na maila jak mozesz: kurk1@wp.pl dzieki
Afrodyta, juz wysyłam
Afrodytko,

przeszukałam dwie strony firmowe, z których część modeli jest w salonie Beauty, ale niestety nie ma tam sukienki Nicol. Przejrzyj je sobie jeszcze, może jakiś model będzie chociaż podobny, albo będzie go można złożyć z osobnej góry i dołui. Oczywiście jeśli pamiętasz dokładnie jak ten model wygląda ;)

A tu odnośniki do tych stron:
http://www.isabel-wedding.pl/
http://www.galasuknieslubne.com/

Powodzenia!
S.
Dzieki wielkie, znalazlam w isabel dokladnie ten model Nicol, jestes super :)))))))
W salonie Elja facet ma "podróbkę" nicol... różni się tylko tym iż w orgianale w kontrafałdzie jest koronka a w Elja sa aplikacje.
Chyba nie, ten model w Elja jesli chodzi nam o ten sam, to nie ma trenu i ma wyzej pas:)

A macie może albo wiecie gdzie znaleźć model Alba z salonu Beauty? To gorset ze spódnicą w kształcie litery A z takimi delikatnymi różowymi kwiatkami. Przydałoby się zdjęcie, że by pokazać makijażystce, fryzjerce i dopasować bukiet... Kurde, ten model często był na wystawie, trzeba było podejść po zamknięciu sklepu i pstryknąć fotkę! O ja sierotka! :)
Dobre! ;) Faktycznie oni mają te sukienki na wystawie i to ładnie wieczorem podświetlonej!
do góry