Widok

szukam zony dla mojego kolegi:)

Czesc szukam zony dla mojego kolegi 28 lat jest wysokim dobrze zbudowanym brunetem mieszka w Niemczech jest pochodzenia tureckiego nie za dobrze po polsku wie ale wlada biegle niemieckim i angielskim.Typ romantyka,dlugie spacery,wspolne wypady na miasto albo do kina.szuka sympatycznej dziewczyny tez w podobnym wieku co on moze byc maxymalnie +- 5lat.Pisze na tym forum poniewaz on sam nie potrafi dobrze porozumiec sie po polsku a chcialby miec zone polke.No coz ja juz jestem zajeta bo mam meza (tez turka)ale chlopak fajny i chce zeby zapoznal jakas rownie fajna polke.Jesli jestes zainteresowana takim typem jakim Ci opiisalam i mieszkaniem w Niemczech to pisz szybko na moj email beatricee2@wp.pl ja moge Ci przeslac jego zdjece a Ty przeslesz swoje.Pomoge wam w nawiazaniuy kontaktu i to on odwiedzi Cie pierwszy w Polsce:)Do uslyszenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
> chcialby miec zone polke

jasssssme...to marzenie jego zycia....

Nie prościej było napisać: do burdelu w Niemczech zatrudnię?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"Nie prościej było napisać: do burdelu w Niemczech zatrudnię?"

Nie prościej. Pewnie nie chodzi o zatrudnienie w burdelu tylko o pracę niewolniczą w burdelu.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"pisz szybko"...

Działa na moją wyobraźnię.

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może być inny efekt dedukcji,
jak z posiadaniem czegoś co ma ktoś bliski i mi się podoba,
tak jest z ubraniami, samochodami, domami oraz żonami,
jeśli Beti mu się podoba to też chce kobietę tej narodowości

lecz Beti załatwia to od dvpy strony..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry