Widok

oszustwo kontenerowa 30

witam, pisze w zwiazku z oszustwem jakie mnie dzisiaj spotkalo,mam na mysli o zwyklej pracy sprzatanie biura 2 razy w tygodniu praca bardziej na dorobienie sobie pieniazkow niz na stale ,ale puki co ciezko jest cos sensownego znalesc,dzwonilem do pani doroty zadzwonilem wypytalem o szczegoly fajnie i milo mi sie rozmawialo umowilem sie z nia dzisiaj na 9 ,przyjechalem pod wskazany adres kontenerowa 30 ale w biurze wszyscy zdziwieni co ja tutaj robie a do pani doroty dzwonilem raz byl sygnal a pozniej juz wylaczony tel.pytam sie dlaczego ludzie tak postepuja i rzucaja kazdemu klody pod nogi... chcialem ostrzec jesli znow takowe ogloszenie by sie pojawilo.. numer tel do rzekomo pani doroty 667-220-092 i firmie na kontenerowej 30
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czytam te wszystkie wasze wypociny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jednak

rok miną, jakieś pozytywy haroldzie? :)
Oszukali mnie znowu, banda zlodziei, decydentow. Szpachlowalem i malowalem przez 3 dni pokoj i mi nie zaplacili
Witam,
Taka firma. Na pocieszenie dodam, że P. Dorota już tam nie pracuje, ale nadal takie praktyki są na porządku dziennym. No cóż, jaki Pan taki kram.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha ha,dokładnie,bo sekretarka Dorotka ma duże ambicje,pewnie mysli sobie jestem kims....kims wielkim ....pracuje w przeciągu,w zimnie moglo glowę przewiać i zwyczajnie zapomnieć....Ta śmieszna pani ma tak wysoko tylek,ze szok..... drzazge w oku obcego zobaczy...ale belki w swoim już nie :)))))) pozdra wiam cala kontenerową :)))) dzis piękny dzień,wspanialy dzień

karać takie fałszywe pseudo firemki

Witam,
taka firma!!!!- - masz rację. Właściciel tej firemki pracował jako jakiś tam Dyrektorzyna w norweskiej poważnej firmie i realizując zlecenia dla Klientów na rachunek Norwega jednocześnie na boku brał zlecenia do produkcji na boku nie informując o tym właściciela- kasa oczywiście do swojej kieszeni - tak walił Właściciela "w rogi" aż ten go wypieprzył. Zarobiwszy nielegalnie jakąś tam kasę założył tę firemkę , w której jak widać "kombinuje" dalej i pozwala "walić w rogi" swoim pracownikom innych. właśnie szukają elektryka i prawdopodobnie zaproponują pracę na czas określony (facet zrobi robotę), a później szukaj pracy znowu - tak właśnie działa nd service

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry