Widok

oszustwo kontenerowa 30

witam, pisze w zwiazku z oszustwem jakie mnie dzisiaj spotkalo,mam na mysli o zwyklej pracy sprzatanie biura 2 razy w tygodniu praca bardziej na dorobienie sobie pieniazkow niz na stale ,ale puki co ciezko jest cos sensownego znalesc,dzwonilem do pani doroty zadzwonilem wypytalem o szczegoly fajnie i milo mi sie rozmawialo umowilem sie z nia dzisiaj na 9 ,przyjechalem pod wskazany adres kontenerowa 30 ale w biurze wszyscy zdziwieni co ja tutaj robie a do pani doroty dzwonilem raz byl sygnal a pozniej juz wylaczony tel.pytam sie dlaczego ludzie tak postepuja i rzucaja kazdemu klody pod nogi... chcialem ostrzec jesli znow takowe ogloszenie by sie pojawilo.. numer tel do rzekomo pani doroty 667-220-092 i firmie na kontenerowej 30
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przyjdzie dzień, że się "pani dorotka" zdziwi - o czym solennie zapewniam.

Jest wyjątkową podłością tak potraktować człowieka chętnego do pracy i w pokorze o nią proszącego. Szczeniarę przećwiczę, prędzej lub później.

Przyjdzie dzień, że sama będzie skamleć o pracę, sekretarzyna za dychę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
przez taką pindę, z jednej strony człowiek doznał rozczarowania, że nie ma pracy, a z drugiej upokorzenia przed ludźmi, tłumacząc się "co ja tu robię"
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha...ta "pani dorota" to jakaś zwykła sekretarka. Oj zapamiętam sobie to imię i nazwisko:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Współczuję Ci, szczerze. To zwyczajna podłość. Przykro mi, że spotkało Cię takie upokorzenie. Ale wiedz, że po burzy zawsze świeci słońce i przyjdzie dzień, że to "pani dorota" będzie wydzwaniała do Ciebie...wtedy również, jak ona, będzie mocno zajęty.
Głowa do góry i nie poddawaj się!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
przesada z tym okrucienstwem poprostu sa ludzie i taborety tylko nie rozumiem jaki jest w tym cel..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo Ci współczuję i chętnie bym taką dorotkę przyjęła do siebie ale na sprzątanie za darmo. Nie rozumiem, dlaczego ludzie są tacy okrutni??
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry