Widok

szwagierka na seks randkach - powiedziec bratu?

Jest grubo, chcialam troche dorobic w necie, znalazlam stronke gdzie mozna prowadzic swoje konto, zainteresowania, foty itd (wiadomo 18+) i panowie za wiadomosci za zdjecia itd płaca. jestem singielka wiec co mi szkodzi.. no i zalozylam konto na adoreo.com chcialam popatrzec co inne laski maja na kontach i znalazlam....żone mojego brata ....... Nie lubie jej ale kurde.,... nie wiem teraz czy sie przyznac bratu ze jestem na takiej stronie i ją tez tam widze czy olac temat i zajac sie soba.. Doradzcie cos....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a może brat wie o tym co żona robi? Warto może najpierw wypytać go co myśli o takich stronach, może sam coś powie na ten temat. No i druga kwestia - co dokładnie robi szwagierka? Bo może nie jest to nic co by wskazywało na zdradę?

Właśnie, może to taka rodzinna przypadłość.
Nie rób dramy.

I reklamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Reklama jak nic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ej ale ta strona jest tylko do pisania i wrzucania zdjec wiec nic zdroznego.. ja bym zostawila temat nie wtracam sie w czyjes zycie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteś autorką tego wątku, a teraz po miesiącu sama sobie odpowiadasz? I to nie ma być reklama? Do tego nowe wątki zakładasz i dalej pchasz reklamę tej stronki...

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (411 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Kreatywne zajęcie dzieciom czasu (4 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym mieć dla siebie godzinę dziennie. Dzieciaki nie dają mi jednak takiego...

Bardzo dobry adwokat sprawy spadkowe trójmiasto (26 odpowiedzi)

Tak w temacie możecie kogoś polecić?

do góry