wątek zablokowany

Widok

szwagierka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny
Możecie napisać jakie macie stosunki z siostrami Waszym mężów lub narzeczonych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pchełka8 napisał(a):

> Hej dziewczyny
> Możecie napisać jakie macie stosunki z siostrami Waszym mężów
> lub narzeczonych
z przyszłą mam supe rstosunki - superancka Kobitka z niej.

Już wkrótce!
Ja mam bardzo dobre, dogadujemy sie , spotykamy, pomagamy jest naprawde super
ja bardzo dobrze dogaduje sie ze szwagirka..razem sie bawimy,odrabiamy lekcje,gadamy o facetach a on mi sie chwali ile jej juz mlecznych zabkow wypadlo...Oliwka ma 8 lat :)

mój mąż ma tylko brata ale bardzo dobrze nam się rozmawia i generalnie układa :)

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
a ja nie mam szwagierki, ale moj przyszly mezus ma ;) i chyba fajnie sie dogaduja...czasami az jestem zazdrosna :)

image
image
ja ze swoja szwagierką super się dogaduje... mój mąż czasami nawet jest zazdrosny :P

image
image
Nie bedę miał szwagierki, ale moja bliska koleżanka ma ogromne problemy z siostrą swojego męża, istne piekło :-(. Nie wiem dlaczego tak jest....

image
ja z moją szwagierką mam brak stosunków:D Widzę ją raz na miesiąc i w sumie prowadzimy rozmowy służbowe, bo ona jest 12 lat starsza ode mnie i już ma dorosłe dzieci...

image

image
ogólnie rzecz ujmując poprawne; mi po prostu nie odpowiada jej charakter...jest strasznie męcząca; głosna i gadatliwa...

image
image
szwagierki nie mam ale szwagra :))
super sie dogadujemy :)

image
image
ze szwagierką mam super stosunki :) ja nie mam juz rodzenstwa a mąż ma siostre i brata i jest oki ;) moze dla tego ze szwagierka jest o rok mlodsza i w przyszlym roku ma slub wiec przechodzi to co my wczesniej :)
ogolnie wszystki jest b.oki :)

Ja mam niestety stosunki hmmm,........obojętne....a szkoda. Jest 8 lat starsza ode mnie ( 35 lat), mieszka jeszcze z rodzicami chociaż mogłaby juz sama, ma kota, który zajmuje jej całe życie. Nie miała i nie ma faceta. Jest miłą dziewczyną.,...ale jakoś nie możemy się dogadać. Rozmowy przy herbacie w rodzinnym gronie raz na tydzien nam wystarczą. Przykro mi z tego powodu.....ale nie mam z nią o czym rozmiawiać.

image
image
Moja jest kłótliwa, we wszystko sie wtrąca, uważa, że jej zdanie jest niepodważalne.Jednym słowem uważa sie za pępek świata i osobe najmądrzejszą...naj...naj...naj...

image
o dobrze ze ktos tez ma beznadziejna szwagierke- bo juz myslalam ze tylko ja tak mam...szczerze mowiac to nawet szkoda o niej gadac istna porazka z niej:/
ja ze szwagrem tragiczne.afera za afera i obustronna niechęc

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
moja przyszła szwagierka - chrzestna mojej igusi (niestety, żałuje sie po czasie - ujawniła swoje prawdziwe oblicze!!!) jest okropna, robi wszystko przeciw nam, radosc jej sprawia umeczanie nas roznymi glupimi sprawami, niestety ze wzgledu na powyzsze jestem skazana na kontakt z nia :(

imageimage
image
a moje stosunki zarówno ze szwagierką, jak i rodzicami męża ograniczają się do góra 30sto minutowego spotkania raz lub dwa razy w miesiącu... co mi zresztą pasuje :)

image
image
Moja szwagierka jest zaledwie rok starsza, ale od dawna prowadzi trochę inne życie: nie pracuje, dwoje dzieci, mało spontaniczna, nie zadzwoni tak po prostu... Stosunki poprawne - ale tak bez przymusu przyjaciółkami byśmy nie zostały. Pzdr. :-)

image

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry