Widok

szycie sukienki - finał

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny , trochę się bałam szycia sukni u krawcowej , ale wczoraj ją odebrałam i jestem pod wrażeniem , po prostu super . Nareszcie mam swoje cudo w domciu , jestem szczęśliwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Małgoniu, to bardzo dobra wiadomosć:-) Tez bym juz tak chciała, ale jestem właśnie na etapie szukania krawcowej.
Jeśli bys mogła to prosze powiedz mi, czy Ta krawcowa jest z Gdyni? Ile wzięła za uszycie (na jej matariałach czy Twoich) no i i ile jej to zajęło?
Będe wdzięczna;-)
A możesz wklepic zdjęcie?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Krawcowa jest z Gdyni , materiały ona proponuje z czego może ci uszyć , możesz sobie wybrać u niej koronkę , satyne itp. , także niczym się już nie martwisz ,potrafi fajnie doradzić i pięknie szyje , jeżeli chodzi o ceny , to moja sukienka wyszła mnie z materiałami i ze wszystkim 1200zł. Ja jestem super zadowolona i dwie moje koleżanki też u niej szyły i też wyszło super.
małgonia a mogłabys na priv przesłać namairy na krawcową i zdjecia... bedę bardzo wdzieczna ;O))) pozdrowionka
ja również poproszę namiary na tą rewelacyjną krawcową:))
Ja też bym bardzo prosiła :)))
Dziewczyny , namiary , nr telefonu zostawiłam w notesiku w pracy , tak więc dopiero w poniedziałek wyślę wam maila z namiarami na panią krawcową .
I jeszcze ja poprosze o namiary! Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Zastanawiam się nad szyciem , ale powiedzcie mi jak to jest , czy macie idąc do krawcowej już upatrzony model ( w necie , czy mierzycie gdzieś w salonie ) bo przecież u niej raczej nic nie można zmierzyć , czy czekacie na jej propozycje ew wybieracie coś z katalogów , pliss podpowiedzcie mi coś , bo nie wiem od czego zacząć.
jeśli to możliwe to ja też poproszę o namiary na tą Panią i szczegóły, na ile wcześniej trzeba się umówić itp., oraz czy ma materiały w innych kolorach niż biały. Wyślij koniecznie zdjęcie swojego cudeńka.
Ysa , podaj swojego mailika to w poniedziałek też ci wyśle info. Z tego co wiem to ta Pani ma sporo szycia , także raczej trzeba się wcześniej umówić , a kolory , ja akurat mam sukienkę w bieli , ale na przymiarce widziałam inną dziewczynę i miała suknię w kolorze ecri z dodatkiem złota .
Ja też poproszę o namiary.
Hallo , czy ktoś mi odpowie?
cześć

również poproszę o namiary na krawcową

dzięki
Oto moja suknia, góra jest tylko z innej koronki i troszkę zmieniłam dół.
image
to ja tez poprosze o namiary wlad5@wp.pl
I ja również poproszę o namiary na krawcową.
3.02 pisałaś , ze masz sukienkę w chantilly zamówioną a teraz piszesz ,że szyłaś u krawcowej...w ciągu tygodnia zrezygnowałaś z zamówienia i krawcowa zdązyłą Ci uszyć nową?
witam

sukienka jest prześliczna:))) jeśli można to też poproszę namiary na krawcową:)z góry dziękuję
do góry