Widok

t.deker czy czernis

cześć dziewczyny muszę zamówić tort dla synka na urodziny możecie mi doradzić która cukiernia lepsza?nie chce żeby tort był za mocno słodki bo takiego nie da się zjeść ...pomóżcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie to T. Deker, mają pyszne torty! Najczęściej od nich zamawiam.
Ani jeden ani drugi jak dla mnie.
image
Ja od 9 lat zamawiam w Czernisiu ,żaden z gości nigdy nie narzekał wrecz przeciwnie ,zawsze wybieram torty z owocami ,kwaskowate .
wiola, nie wiem czy próbowałaś ostatnio. Oni się strasznie popsuli:(.
image
Kasia no ostatnio to w grudniu na małego urodziny ,teraz w kwietniu starszy ma i miałam zamawiać ale jak mówisz sie popsuło to sie zastanowię ,tylko nie wiem gdzie miałabym zamawiać .
a próbowaliście torty i ciasta z cukierni Magda
a gdzie ta cukiernia
szukaj na facebook cukiernia MAGDA
Cukiernia magda ma naprawdę bardzo dobre torty a w szczególnoości na bitej śmietanie ceny również są ok.Mają duży wybór jeżeli chodzi o torty dla dzieci i takie z foto i w masie lukrowej oraz różne kształty.Zamawiam zawsze na urodziny i nigdy się nie zawiodłam.Aże sa na fejsie to nie wiedziałam muszę to zobaczyć.
Widziałam tą stronę muszę przyznać że nic nie ściemniają takie torty jak pokazują mozna u nich dostać ja zamawiałam Hello kitty te z kremu był świetny a córcia jaka szczęśliwa nie chciała pozwolić kroić bo zepsujemy.Ostatnio brałam ten pralinowy niebo w gębie a jaka cena żaden deker czy sowa się nie umywa tam pewnie za mały kawałek zapłaciłabym ile tu za cały kg tort.Polecam

Inne tematy z forum Kulinaria

sokowirówka z Mango-ma ktoś? (3 odpowiedzi)

Witam Szukam opinii na temat sokowirówki Fitmix Livington za ok 500 zł dostępnej na mango. pl....

Przedstawiciel Thermomix (71 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

do góry