Widok

tablice rejestracyjne - ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie dostać, jaki koszt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na allegro dużo tego jest, ceny różne od 2 zł, na pewno w sklepach z art. slubnymi można coś takiego dostać:)
imageimage
my kupowaliśmy na Allegro :)

image

image
hehehehe dobre.... RATUNKUUUUU :D
imageimage
ludzie na ulicy i w innych autach mieli fajne miny ;) nie ma to jak uśmiech na twarzach obcych osób :D

to jest sprzedawca od którego mieliśmy tablice http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1588809 (filippom)
mam pytanie te tablice to trwałe?? czy jak popada deszcz to sie może rozmazać??
imageimage
A my na przykład dostaliśmy gratis tablice jak zamawialiśmy zaproszenia.
image
gdzie można je kupić?
wiem, że kiedyś kwiaciarnia Alhambra miała tablice - ale z tych "zwyczajnych" gotowców(w stylu "nowożeńcy", "droga do raju", "koniec wolności", "młoda para") :) bez możliwości umieszczania własnego napisu :)

i na stoisku w Realu(na Przymorzu) widziałam tablice - tam gdzie pakują prezenty :)
ja u tego filippom zamawiałam naklejki na wódkę,
i nie polecam, zamówienia nie zrealizował, na maile nie odpowiadał, odezwał się dopiero i to z pretensjami jak założyłam na allegro spór, wtedy zrealizował moje zamówienie ale i tak nie zdążyłam ich już nakleić :/
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
po wypowiedzi Salambo trochę się wystraszyłam bo planuje właśnie u użytkownika filippom kupić tablice. mam nadzieję, że wszystko pójdzie okey.
ja nie miałam z nim żadnych problemów :) tablice przyszły szybciutko :) miałam z nim dobry kontakt mailowy :)
myślę, ze można zrobić w madisonie badz w manhattanie w Gdańsku , w tym 'sklepie' co robią zdjęcia na kubki, koszulki... :)
image

dzięki
Agusia a naklejki na woodkę tez u nich zamawiałaś?

Zamawiałam u flippom tablice i banderole. Przesyłaka doszła około tydzień od zamówienia.Wszystko jak na zamówieniu.
My dostaliśmy w kwiaciarni, która dekorowała samochód...miały być nasze imiona razem, a wyszło im moje z przodu, a męża z tyłu samochodu...beznadzejnie...
www.hannaskrzypce.pl

Muzyka która udekoruje Twoją uroczystość
nie zamawiałam naklejek na wódkę - bo ich nie potrzebowałam :) nie miałam ani wódki ani wesela ;)

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry