Widok
~ja
Proponuję, Ci abyś była wyłącznie sobą.....
Taką naturalną, miłą i kochającą.....
Ani za miękką, ani za twardą.....
Bo kiedyś możesz spotkać jakąś ...miękką męską parówę... - oczywiście na pierwszy rzut oka a w rzeczywistości okaże się, że jest to czego szukałaś, a oczy miałaś przysłonięte twardością życia.....
A wtedy, gdzie będzie jedność i siła.....No i:
A na jej grobie napisane będzie:
Umarła z tęsknoty za swoim księciem.
Sylvusiax ma rację.
Idź na plażę i ...jak w temacie...może Ktoś..., będzie chciał ...pogadać o niczym....
Miłego odpoczynku:)))
Proponuję, Ci abyś była wyłącznie sobą.....
Taką naturalną, miłą i kochającą.....
Ani za miękką, ani za twardą.....
Bo kiedyś możesz spotkać jakąś ...miękką męską parówę... - oczywiście na pierwszy rzut oka a w rzeczywistości okaże się, że jest to czego szukałaś, a oczy miałaś przysłonięte twardością życia.....
A wtedy, gdzie będzie jedność i siła.....No i:
A na jej grobie napisane będzie:
Umarła z tęsknoty za swoim księciem.
Sylvusiax ma rację.
Idź na plażę i ...jak w temacie...może Ktoś..., będzie chciał ...pogadać o niczym....
Miłego odpoczynku:)))
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
A Osiecka
mi jest smutno bo czuję się tu obco nie mam znajomych a dziewczyny są trochę dziwne nie zawierają znajomości z obcymi a jak kogoś nie znają to nie piszą szczególnie w sopocie tak jest niestety i te samotne spaceru po plazy i na dodatek jeszcze dobijający widok obściskujących się par dookoła, dołuje jak nic innego ...
samotność dobija najmocniej:(
samotność dobija najmocniej:(
Chciałbym ,żebyście wzięły to na poważnie .... Jeżeli chcesz gdzieś wyjść a nie masz z kim,chętnie się gdzieś wybiorę ...obojętnie gdzie i obojętne z kim. I mówię poważnie,bo często jest tak ,że wiele z Was boi się z kim spotkać z nie wiadomych powodów.JA uważam ,ze jedyne czego potrzeba to trzeba CHCIEĆ się spotkać.