Widok

taki problem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
tylko nie piszcie idz do lekarza..od dluzszego czasu boli mnie glowa:miedzy i nad oczami tz tj taki ucisk nie bol...moze ktoras miala cos takiego.

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja na przyklład teraz mam :)

image
image
wygląda to na zatoki

nie napisze gdzie powinnas sie udac

u mnie ten ból jest związany z bardzo niskim ciśnieniem

image
image
oprocz tego nic mi nie jest ,zadnego kataru ani wogule.pare razy mialam mala goraczke i muli mnie strasznie.tak sadze ze to chyba cisnienie,powietrze zawsze na mnie działało

Nie przeprasam za bledy
zatoki jak nic
na początku stycznia też to miałam i skończyło się na antybiotykach i zwolnienu lekarskim

ajjjc amoze ten ibubrom zatoki popdziala

Nie przeprasam za bledy
specjalista nie jestem :), ale cos mi sie wydaje, ze ibuprom zatoki moze zlagodzi bol, ale w ten sposob nie dotrzesz do przyczyn problemu -- a tym samym nie zlikwidujesz go... takie leki walcza z objawami, ale nie docieraja do zrodla dolegliwosci -- jesli juz musisz to uzyj, ale nie stosuj caly czas!
Ja uzywałam ibuprom zatoki i bardzo go chwale. Uniknełam antybiotyku, Ale jak ból sie utrzymuje mimo brania to lepiej pujsc do specjalisty. No i mozna go brac max. kilka dni.
wziełam i nawet mi pomógł troche

Nie przeprasam za bledy
masz zawalone zatoki!!! idz do laryngologa zrobi Ci RTG i bedzie wszystko jasne.Jak zatoki to czeka Cie punkcja.Brzmi strasznie ale nic nie boli(jesli jest wykonane przez dobrego lekarza)Wiem bo miałam robione pare lat temu i miałam takie same objawy.
ja też tak mam i pare innych osób z mojego kręgu.... wydaje i się że to przez zmiany pogody i ciśnienia.... co dzień to inaczej :-).... mi ta głowa to już nawet zaczyna przeszkadzac ;-)

image
image
ale sadzilam ze zatoki to w przypadku jk sie czesto ma katar czy cos a ja nie mialam wogule.wczoraj mi troche przeszło dzis znow ale nie jest tragicznie do tego opuchla mi trocje prawa gorna powieka mam nadzieje ze to nie jeczmien czy cos.

Nie przeprasam za bledy
A ja Tobie niestety powiem - idź do lekarza... Mam bardzo złe doświadczenia z "przechodzonym bólem głowy". Niby a nic, a skończyło się bardzo źle. Nie ma co tu za dużo myśleć,tylko trzeba się wybrać do specjalisty.
Pozdrawiam
Ola

zatoki mogą tez boleć od niewyleczonych zębów
Wiem, że może to się wydać komuś obrzydliwe, ale to prawda. Miałam kiedyś zawalone straszliwie zatoki, ale bałam się punkcji i mama przeczytała gdzieś, że należy rano nasiusiać na watkę i spróbować odrobinkę wciągnąć do nosa. Strasznie się brzydziłam to robić, ale uznałam,że lepsze to niż punkcja. Wciągałam tak przez chyba 2 tygodnie i dolegliwości ustąpiły całkowicie! Od tego czasu (a było to chyba z 5 lat temu) jak czasem mnie zaboli to rano robię inchalację i przechodzi całkowicie. Zdjęcie wykazało, że nie mam nic! Szczerze polecam. Jeśli się przełamiesz, dolegliwości bez bólu punkcji miną. Poczytaj o urynoterapi

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Galeria twarzy - pytanie. (17 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (79 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

do góry