Widok
My byliśmy na takiej imprezie w klifie dwa lata temu :)
Zajęliśmy czwarte miejsce w konkursie dla narzeczonych :) Walka była zacięta i drugie / trzecie miejsce przegraliśmy o parę sukund :) :) :)
Bardzo polecam, bo dostaliśmy fajne nagrody... NIe wspomnę o miejscach 1 3-, gdzie ludzie dostalii suknie ślubne, garnitury, podróż na Kanary, porcelanę villeroya, wiązankę ślubną, makijaż, obrączki, fotografa ... wszystko, co potrzebne :) nam się prawie udało :) :) :)
Zajęliśmy czwarte miejsce w konkursie dla narzeczonych :) Walka była zacięta i drugie / trzecie miejsce przegraliśmy o parę sukund :) :) :)
Bardzo polecam, bo dostaliśmy fajne nagrody... NIe wspomnę o miejscach 1 3-, gdzie ludzie dostalii suknie ślubne, garnitury, podróż na Kanary, porcelanę villeroya, wiązankę ślubną, makijaż, obrączki, fotografa ... wszystko, co potrzebne :) nam się prawie udało :) :) :)
wlasnie wróciłam z Targów, z reklamowka pelna ulotek, czy warto? ja nie zaluje, pierwszy raz bylam, pare kontaktow na pewno mi sie przyda, na miejscu mozna obejrzec zdjecia kilkunastu fotografów- o to mi chodzilo(w internecie to jednak nie to samo), Myslalam ze bedzie sie reklamowalo wiecej miejsc gdzie mozna zorganizowac wesele, brakowalo mi rowniez wiazanek slubnych. Salonu sukien byly chyba wszystkie znane, niestety zadna sukienka mi sie nie spodobala- teraz to mam dola. Skorzystalam z kuponu konkursowego dzieki ktoremu mozna bylo wygrac suknie- a pozniej zobaczylam ja na stojaku- dobrze ze nie wygralam bo nie wiem co bym z nia zrobila- na pewno nie zalozylabym do slubu:)
Trafilam na pokaz makijazu-za bardzo nie bylo widac- a pokaz fryzur wg mnie nieudany- widzialam tylko ze 4 fryzury. Ojj, za duzo narzekam, zapomnialam ze i tak jestem zadowolona:)))
Jesli szukacie fotografa lub kamerzysty to wybierzcie sie, warto :)
Trafilam na pokaz makijazu-za bardzo nie bylo widac- a pokaz fryzur wg mnie nieudany- widzialam tylko ze 4 fryzury. Ojj, za duzo narzekam, zapomnialam ze i tak jestem zadowolona:)))
Jesli szukacie fotografa lub kamerzysty to wybierzcie sie, warto :)
Byłam, zobaczyłam i wróciłam. Czy warto? Wg mnie nie. Może to temu, że ja już mam salę, foto i dj, ale brakowało - jak zostało wcześniej wspomniane - bukietów ślubnych, nie było butów (przepraszam, kilka par było... kilka), tak samo mój Tomek chciał rozejrzeć się za butami i było (dosłownie!!!) 5 par męskich. Wszystkie mało ciekawe. Garniturów też malutko, oj biednie...
Ogólnie połaziłam, pooglądałam wszystko, poczekałam do konkursu i pojechałam zmęczona do domu. Plusem było spotkanie z forumkami, ale poza tym wg mojej drugiej połówki i mnie - nigdy więcej.
Ale to już każdy jedzie pod swoim kątem. Jeśli ktoś szuka fotografa, Dj itp, to zapewne znajdzie coś dla siebie :)
Ogólnie połaziłam, pooglądałam wszystko, poczekałam do konkursu i pojechałam zmęczona do domu. Plusem było spotkanie z forumkami, ale poza tym wg mojej drugiej połówki i mnie - nigdy więcej.
Ale to już każdy jedzie pod swoim kątem. Jeśli ktoś szuka fotografa, Dj itp, to zapewne znajdzie coś dla siebie :)