Widok

targi-jak bylo?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
targi-jak bylo?warto sie jutro wybrac?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez jestem ciekawa, bo j/w.... na razie 1osoba napisała, że nie warto iść, a jakie są inne opinie??

imageimage
wlasnie czekam... moze wroca i napisza ;-)
moja znajoma byla w poznaniu na targach, tam bylo 20 zl od osoby wiec mowila ze strasznie sie naciela na to bo nie warte to bylo tych pieniedzy

image
byłam i jak zwykle niezbyt, niezbyt..., ale to tylko moja opinia
w zeszłym roku tez były w klifie i tam podobno było całkiem całkiem może i w tym roku cos zorganizują:)

image

My byliśmy na takiej imprezie w klifie dwa lata temu :)

Zajęliśmy czwarte miejsce w konkursie dla narzeczonych :) Walka była zacięta i drugie / trzecie miejsce przegraliśmy o parę sukund :) :) :)

Bardzo polecam, bo dostaliśmy fajne nagrody... NIe wspomnę o miejscach 1 3-, gdzie ludzie dostalii suknie ślubne, garnitury, podróż na Kanary, porcelanę villeroya, wiązankę ślubną, makijaż, obrączki, fotografa ... wszystko, co potrzebne :) nam się prawie udało :) :) :)

kurcze no właśnie słyszałam o tym to tak gdzies w okolicach wakacji jest:)

image

moja kolezanka była i mówiła ze nieciekawie,po 45 min.poprostu wyszła a jak zobaczyła sukienke to powiedziała ze za doplata by jej nie chciała:(
nie wiem czy sie nie rozmyśle...nie chce mi sie isc jak taka kicha.
A te w klifie to kiedy sa?

image
W klifie teraz nie wiem, kiedy są. Ale w 2005 było to pod koniec stycznia...

no ja kojarzę że w zesżłym roku tak w okolicach wakacji były:)

image

wlasnie wróciłam z Targów, z reklamowka pelna ulotek, czy warto? ja nie zaluje, pierwszy raz bylam, pare kontaktow na pewno mi sie przyda, na miejscu mozna obejrzec zdjecia kilkunastu fotografów- o to mi chodzilo(w internecie to jednak nie to samo), Myslalam ze bedzie sie reklamowalo wiecej miejsc gdzie mozna zorganizowac wesele, brakowalo mi rowniez wiazanek slubnych. Salonu sukien byly chyba wszystkie znane, niestety zadna sukienka mi sie nie spodobala- teraz to mam dola. Skorzystalam z kuponu konkursowego dzieki ktoremu mozna bylo wygrac suknie- a pozniej zobaczylam ja na stojaku- dobrze ze nie wygralam bo nie wiem co bym z nia zrobila- na pewno nie zalozylabym do slubu:)
Trafilam na pokaz makijazu-za bardzo nie bylo widac- a pokaz fryzur wg mnie nieudany- widzialam tylko ze 4 fryzury. Ojj, za duzo narzekam, zapomnialam ze i tak jestem zadowolona:)))
Jesli szukacie fotografa lub kamerzysty to wybierzcie sie, warto :)
dobrze że potrzebne tobie rzeczy udało ci sie zebrać:)

image

Byłam, zobaczyłam i wróciłam. Czy warto? Wg mnie nie. Może to temu, że ja już mam salę, foto i dj, ale brakowało - jak zostało wcześniej wspomniane - bukietów ślubnych, nie było butów (przepraszam, kilka par było... kilka), tak samo mój Tomek chciał rozejrzeć się za butami i było (dosłownie!!!) 5 par męskich. Wszystkie mało ciekawe. Garniturów też malutko, oj biednie...

Ogólnie połaziłam, pooglądałam wszystko, poczekałam do konkursu i pojechałam zmęczona do domu. Plusem było spotkanie z forumkami, ale poza tym wg mojej drugiej połówki i mnie - nigdy więcej.

Ale to już każdy jedzie pod swoim kątem. Jeśli ktoś szuka fotografa, Dj itp, to zapewne znajdzie coś dla siebie :)

no to dla foto warto sie wybrac.. jutro chrzest katamaranu paszkego.. takze chyba jednak wybiore chrzest...

image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry