Już nie mogę się doczekać ! Super będzie spotkać się z ludźmi którzy zaproponują nam swoje sympatyczne oferty na ten WYJĄTKOWY DZIEŃ. Mam szczerą nadzieję że znajdę dla siebie wszystko czego potrzebuję. Pozdrawiam wszystkich przyszłych ! Marzena M.
00
~ehh
(21 lat temu) 22 listopada 2004 o 18:03
naiwna!!!!!! na takich targach nie ma nic ciekawego oprócz okropnych tłumów bydła!!!!!!!!!nikt sie tobą tam nie zajmie, wiem co mówię bo juz to przerabiałam na ostatnich targach w lutym!!!!!!!!!!!!
Jeżeli nazywasz siebie bydłem to gratuluję poczucia wartości. Ja na pewno sie wybiorę a Twoja cieńka wypowiedź mi w tym nie przeszkodzi. Wanda Z.
Tak czy tak pozdrawiam !
00
~Wielbiciel !
(21 lat temu) 22 listopada 2004 o 21:16
Jeżeli chodzisz do kina i teatru to też integrujesz się z tą wartością - którą wymieniłaś i zostałaś " Starą Krową" - Twój Wielbiciel stada.
00
~;-)
(21 lat temu) 23 listopada 2004 o 10:57
nie chodze do kina własnie dlatego ze nie lubie tłumów kretynie!!!!!!!!!!!!
00
~wielbiciel
(21 lat temu) 23 listopada 2004 o 19:55
> nie chodze do kina własnie dlatego ze nie lubie tłumów
> kretynie!!!!!!!!!!!!
Twoje IQ jest - - > O.
Zamknij się w swojej oborze i nie wychoć z lochu bo się przestraszysz tłumów ludzi , a najlepiej spadaj z tej witryny i się więcej niepokazuj trąbo jedna .
00
~ehh
(21 lat temu) 23 listopada 2004 o 22:31
pierdol sie cwelu jeden
00
~Madzialenka
(21 lat temu) 22 listopada 2004 o 18:31
hmmm..a my sie chetnie przejedziemy..chyba z czystej ciekawosci...choc kto wie moze cos fajnego znajdziemy
00
~asia
(21 lat temu) 23 listopada 2004 o 17:53
Witam. Mam takie małe, skromne pytanko- czy na takie targi trzeba się jakoś zapisywać, czy nie?