Widok

tasma klejaca do biustu?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos ma doswiadczenia z transparentna tasma klejaca do biustu. Czy naprawde dziala? Trzyma sie ubrania i biustu? chce jej uzyc w dniu slubu?jaki stanik ktory trzyma dobrze biust?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie masz czasem na myśli plastrów Bra Tape? Widziałam coś takiego w H&M... One zdaje się podnoszą i podtrzymują biust (odpowiednio przyklejone oczywiście) ale nie mają trzymać się ubrania, bo nie ma być ich widać... np. w wydekoltowanej sukience... No chyba, że coś mieszam :)

image

image
wiesz ja zamówiłam z internetu ze sklepu z bielizną ślubna biustonosz- bardotka z silikonem wszytym pod miseczkami aby trzymał się w odpowiednim miejscu

Ja bym kupiła biustonosz silikonowy jest super bo mam taki tylko nie pamiętam od kogo kupowałam bo jakiś czas temu i jestem zadowolona

http://www.allegro.pl/item349830023_unbra_biustonosze_silikonowe_rozmiar_b.html

Evem, nie ryzykuj dyskomfortu w dniu slubu. lepiej wyprobuj ten pomysl w jakiejs dyskotece, gdy sie sporo spocisz. mam feedback od kolezanek, ktore mowia, ze gdy troche potanczyly wszystko im sie poodklejalo i zostaly... bez biustonosza pod sukienka.
image
moja znajoma miala to na imprezce i w trakcie tańca wyskoczyły jej cycki:)
może miała za mały. Ja w moim przetańczyłam całą noc i nic z nim sie nie stało, ani się nie odkleiły ani mi cycki nie wyskoczyły :) . Poza tym sukienka zazwyczaj jest tak dopasowana że nie powinno nic z niej wyskoczyć :) Najlepiej jak pójdziesz do sklepu z bielizną teraz mają taki wybór że jest w czym wybierać i zobaczysz w czym się dobrze czujesz. Pozdrowionka

Nie wiem, może niedopasowane:) Wiem że z H&mu :) na pewno w sukni slubnej wszystko jest bardziej stabilne:) Ona to miała przy lekkiej kiecce ubranej jako gośc.... a te ślubne gorsety i inne usztywnienia to i bez tych plastrów utrzymują biust na miejscu...paster doda dodatkowej pewnosci, że wszystko zostanie na swoim miejscu:)
Interesuja mnie tasmy trzymajace cialo i ubranie. Ja chce miec stanik albo gorset. Mam jednoczesciowa suknie i jak sie ruszam lekko mi opada. Nie zatrzymuje sie na staniku.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry