Widok
My wykupiliśmy kurs z tej szkoły w miejscowości koło Kartuz. Wszystko było ok póki kurs trwał w szkole. Syn był zadowolony z metod. Jednak kurs składał się z 3 części: pierwsza w szkole, druga samodzielna praca w domu i trzecia z trenerem w domu. I tu zaczęły się schody. Do samodzielnej pracy w domu czekaliśmy kilka miesięcy na login i hasło, gdyż bez tego nie mógł rozwiązywać zadań. Teraz znowu czekamy na kontakt z trenerem jednak jak na razie nikt się do nas nie odezwał. Kurs wydawał się fajny ale dla kogoś kto ma duuużo czasu i cierpliwości żeby czekać i narzucać się telefonami inaczej nie polecam.
Nie polecam szkoły . Wieczne przekładanie zajęć , zmiany trenerów co nie daje dobrego kontaktu między trenerem a dzieckiem . Zmiany miejsca trwania kursu .
Po wysłaniu rezygnacji brak konkretnej i pełnej odpowiedzi w firmie rozliczenia za odbyte zajęcia .
Kurs trwa już 10 miesięcy a zajęć odbyło się tylko sześć .
Po wysłaniu rezygnacji brak konkretnej i pełnej odpowiedzi w firmie rozliczenia za odbyte zajęcia .
Kurs trwa już 10 miesięcy a zajęć odbyło się tylko sześć .
Odnośnie przekładania zajęć.....u nas zdarzyło się to tylko jeden raz. Zbyt dużo dzieci nie pojawiło sie na zajęciach z powodu grypy. Trenerka przesunęła zajęcia o tydzień. Na kurs zdecydowałam się z powodu trudności w czytaniu i braku podzielności uwagi (córka jest w klasie drugiej). I mimo dość wysokich kosztów jestem zadowolona. W ciągu dwóch miesięcy dziecko ma ogromny postęp. Czyta już płynnie i ze zrozumieniem. Nauczycielka fantastyczna! Polecam, Anna, Gdańsk.
Nie polecam, z początku było wszystko ok. Po kilku miesiącach zmienili miejsce zajęć na inną szkołę. Kilka tygodni temu trener powiedział, że to są jego ostatnie zajęcia i nie wie czy ktoś inny dokończy jego pracę czy będą tylko zajęcia online. Minęły trzy tygodnie nikt się nie odzywa nie odbierają telefonu po prostu kpina. Magda Gdańsk
Moje dzieci uczeszczały na zajęcia w Wejherowie. Szału nie było, chodziły, ale niezbyt chętnie. Pozytywnych skutków niestety nie zauważyłam, a bardzo na nie liczyłam. W drugim riku dwukrotnie poprosiłam o wsparcie indywidualne (umowa to przewidywała) jednak nie doczekałam się ani pomocy ani nawet odpowiedzi na prośbę. Ogólnie komunikacja jest bardzo trudna, człowiek pomimo, że płaci to czuje się jak intruz. Nie polecam, bo nie ma efektów i pieniędzy :(
Witam! Dałam się nabrać! :( .... jedynym słowem jakim mogę ich określić to ZŁODZIEJE!. Wiecznie odwoływane zajęcia, moja córka chodziła bo chodziła ale żeby była zadowolona to niekoniecznie. Próbuję się z Nimi skontaktować po wakacjach bo kurs ma trwać dalej i nie otrzymuję odpowiedzi. Ignoranci a ja czuję się jak intruz. Pieniądze wyrzucone w błoto a liczyłam na pomoc z ich strony. Osobiście tego tak nie zostawię! Ponad 3000 tysiące w błoto!!!!! Koszmar! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!
My w ubiegłym roku zapłaciliśmy za te zajęcia. Dziecko było zadowolone,my też. Odbyło się 6-8 lekcji w ciągu roku szkolnego. Zero kontaktu ze strony nauczycieli i właścicieli szkółki. Kilka tysięcy wywalone w błoto!!Dla mnie to jest jak wyłudzenia tylko, że nie na wnuczka, a na pseudo edukację. Niestety daliśmy się nabrać. Trzeba to zgłosić odpowiednim organom ścigania. Ja tak zrobię. I nagłośnienie tę sprawę żeby uchronić innych przed popełnienie podobnego błędu!