Widok

techniki szybkiego zapamiętywania prymus z Pruszcza

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was zapisał do tej szkoły dziecko? kurs jest drogi, bardzo proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie korzystał?
A ty skorzystałaś?
Jeśli tak to napisz opinię o nich, proszę.
nie zdecydowałam się, za drogo a nic o nie wiadomo, żadnych opini
ja sama w domu dzieci uczę szybkiego zapamiętywania, szybkiego czytania i liczenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jestem mamą dziecka ze szkoły w Kolbudach, jak na razie jestem zadowolona, syn wcześniej już uczył się dobrze, ale teraz więcej zapamiętuje na lekcjach, jemu samemu zajęcia bardzo się podobają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sama jako dziecko uczestniczyłam w tego typu kursie, nawet byłam laureatem olimpiady z tego zakresu, i powiem ze teraz mam 30 lat i poza olimpiada prawie 20 lat temu te techniki nie przydały mi się do niczego, same zajęcia wspominam ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
z jakiego zakresu?
Moje dziecko chodzi w Szkole w Płońsku (mazowieckie). Już ponad 3 miesiące. Chodzi chętnie. Trenerkę bardzo lubi. Pieniądze nie małe ale póki co nie żałuję
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mój syn po Prymusie w końcu sam odrabia lekcje a średnia ocen na półrocze wzrosła z 3,7 do 4,2. Już nie moge sie doczekć żeby młodszy poszedł do szkoły bo na pewno go zapisze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
Cena kursu promocji 2790 czy zapisać dziecko Córka dobrze się uczy szybko zapamiętuje Średnia 5.5 Może szkoda jej głowę zawracać.
Boje się że będzie się uczyć coś co sama stosuje. A kasiorki niema
Niech pani tego nie robi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wysłałam moje dziecko na ten kurs i jestem zawiedziona ,zapłaciłam ponad 3000 i miałam 20parę godzin w szkole a teraz podobno coś online przez 3 miesiące i to wszystko NIEPOLECAM AGA Z ŁODZI
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja posłałam moje dzieko na ten kurs w Baninie koło Gdańska, moim zdaniem corka po zajeciach zaczela o wiele szybciej sie uczyc, mogłam brac udzial w niektórych lekcjach, cena może nie jest niska ale chyba warto
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kurs prymusa w lodzi kosztowal i kosztuje gdzies 2890. Po kursie stacjonarnym jest e-learning a nastepnie trener przychodzil do nas do domu. Dziecku bardzo sie podobaly zajecia. Sam tez jestek zadowolony. Wiedza kosztuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

My wykupiliśmy kurs z tej szkoły w miejscowości koło Kartuz. Wszystko było ok póki kurs trwał w szkole. Syn był zadowolony z metod. Jednak kurs składał się z 3 części: pierwsza w szkole, druga samodzielna praca w domu i trzecia z trenerem w domu. I tu zaczęły się schody. Do samodzielnej pracy w domu czekaliśmy kilka miesięcy na login i hasło, gdyż bez tego nie mógł rozwiązywać zadań. Teraz znowu czekamy na kontakt z trenerem jednak jak na razie nikt się do nas nie odezwał. Kurs wydawał się fajny ale dla kogoś kto ma duuużo czasu i cierpliwości żeby czekać i narzucać się telefonami inaczej nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie polecam szkoły . Wieczne przekładanie zajęć , zmiany trenerów co nie daje dobrego kontaktu między trenerem a dzieckiem . Zmiany miejsca trwania kursu .
Po wysłaniu rezygnacji brak konkretnej i pełnej odpowiedzi w firmie rozliczenia za odbyte zajęcia .
Kurs trwa już 10 miesięcy a zajęć odbyło się tylko sześć .
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odnośnie przekładania zajęć.....u nas zdarzyło się to tylko jeden raz. Zbyt dużo dzieci nie pojawiło sie na zajęciach z powodu grypy. Trenerka przesunęła zajęcia o tydzień. Na kurs zdecydowałam się z powodu trudności w czytaniu i braku podzielności uwagi (córka jest w klasie drugiej). I mimo dość wysokich kosztów jestem zadowolona. W ciągu dwóch miesięcy dziecko ma ogromny postęp. Czyta już płynnie i ze zrozumieniem. Nauczycielka fantastyczna! Polecam, Anna, Gdańsk.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam, z początku było wszystko ok. Po kilku miesiącach zmienili miejsce zajęć na inną szkołę. Kilka tygodni temu trener powiedział, że to są jego ostatnie zajęcia i nie wie czy ktoś inny dokończy jego pracę czy będą tylko zajęcia online. Minęły trzy tygodnie nikt się nie odzywa nie odbierają telefonu po prostu kpina. Magda Gdańsk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam te same doświadczenia. Totalna kpina z ludzi a w szczególności z dzieci. Pieniądze wyrzucone w błoto. Zajęcia się nie odbywają. A po kilku wcześniejszych nie widzę żadnego efektu - dla dziecka to tylko strata czasu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram. Mam takie same doświadczenia.

Moje dzieci uczeszczały na zajęcia w Wejherowie. Szału nie było, chodziły, ale niezbyt chętnie. Pozytywnych skutków niestety nie zauważyłam, a bardzo na nie liczyłam. W drugim riku dwukrotnie poprosiłam o wsparcie indywidualne (umowa to przewidywała) jednak nie doczekałam się ani pomocy ani nawet odpowiedzi na prośbę. Ogólnie komunikacja jest bardzo trudna, człowiek pomimo, że płaci to czuje się jak intruz. Nie polecam, bo nie ma efektów i pieniędzy :(

Nie polecam. Zajęcia przekładane lub odwoływane, szkołom i trenerom nie płacą - wolna amerykanka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

przestrzegam i ostrzegam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam! Dałam się nabrać! :( .... jedynym słowem jakim mogę ich określić to ZŁODZIEJE!. Wiecznie odwoływane zajęcia, moja córka chodziła bo chodziła ale żeby była zadowolona to niekoniecznie. Próbuję się z Nimi skontaktować po wakacjach bo kurs ma trwać dalej i nie otrzymuję odpowiedzi. Ignoranci a ja czuję się jak intruz. Pieniądze wyrzucone w błoto a liczyłam na pomoc z ich strony. Osobiście tego tak nie zostawię! Ponad 3000 tysiące w błoto!!!!! Koszmar! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

My w ubiegłym roku zapłaciliśmy za te zajęcia. Dziecko było zadowolone,my też. Odbyło się 6-8 lekcji w ciągu roku szkolnego. Zero kontaktu ze strony nauczycieli i właścicieli szkółki. Kilka tysięcy wywalone w błoto!!Dla mnie to jest jak wyłudzenia tylko, że nie na wnuczka, a na pseudo edukację. Niestety daliśmy się nabrać. Trzeba to zgłosić odpowiednim organom ścigania. Ja tak zrobię. I nagłośnienie tę sprawę żeby uchronić innych przed popełnienie podobnego błędu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (107 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry