Widok

fotelik samochodowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam takie pytanko moze sie orietujecie jakiej firmy sa dobre foteliki samochodowe w wadze od 9-18 kg.
zalezy mi zeby byl bezpieczny jak za rowno wygodny dla dzieka ze wzgledu na bardzo dluga trase.A nie chce meczyc malenstwa.
z gory dziekuje za odpowiedzi;
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
im mniejszy/bardziej dostosowany do wagi tym lepszy i bezpieczniejszy. Kupowałam niedawno fotelik i z tego co oglądałam te do 36 nie mają takiej regulacji poziomu leżenia, i z reguły wsadzając fotelik możesz ustawić jedną, żeby zmienić musisz cały fotelik odpiąć i zmienić na inną pozycję. Ale nie wiem czy wszystkie tak mają. My po wielu za i przeciw zdecydowaliśmy się na fotelik do 18 kg.
a lepiej kupować fotelik 9-18/25 czy już od razu 9-36?
My też mamy Bebe Confort Axiss rewelacja to przekręcane siedzisko, teraz sobie nie wyobrazam jak bez tego można funkcjonować a do tego dobrze wypada w testach tak jak maxi cosi Tobi który teą braliśmy pod uwagę. Ale wygrał axiss ze względu na to przekręcanie
Podpinam się pod pytanie. Osobiście podoba mi się fotelik 4BABY WEELMO http://www.allegro.pl/item928632313_24_bezpieczny_fotelik_4baby_weelmo_tani_i_wygodny.html
Może ktoś go używa? Co o nim sądzicie?
ja miałam bebe confort iseos tt. również rewelacja
Witam i zapraszam do komisu w Rumi, mam w tej chwili trzy foteliki a dwa cenionych firm chicco i coneco.

pozdrawiam

www.ko-mis.pl
Ja kupiłam Bebe Confort Axiss. Jest super, baaardzo dobrze wypada w testach bezpieczeństwa, wygodny i komfortowy tez dla mamy i taty, bo można obrócić fotelik wkładając malucha do samochodu i nastepnie obrotem skierować w kierunku jazdu.polecam.rewelacja!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry