Widok
Witam!!! Ja we wtorek byłam w Bernardzie pytać się o "rezerwację" na 2007 i ksiądz powiedział, że jeszcze nie mają grafiku na i na razie nie zapisują!!! Ewentualnie tak w październiku najwcześniej można się dowiadywać!!! Także jeszcze troche musimy poczekać :-) a też już chciałam mieć to z głowy! co zrobić... a kiedy planujesz ślubik? pozdrawiam
he he dobry pomysł z tym kalendarzem!!! ;-) no właśnie w sumie to też nie rozumiem czemu nie można się już zapisać! Ksiądz coś tam tłumaczył, że niby jeden zapisze na jednym terminarzu drugi na drugim i zrobi się bałagan i później wyjdzie tak, że będą dwa ślubiki na raz...no ale przecież mogliby mieć jeden terminarz, ech no cóż musimy czekać...ja mam ślubik 07.07.2007 :-)
Nic nie pomogło ksiądz tylko nas niby pocieszył, że w lipcu nie ma "r" to będzie mało chętnych i napewno zdążymy się zapisać!!! Ech myśle, że trzeba tak co jakiś czas dzwonić i się dowiadywać czy już mają ten kalendarz i terminarz czy nie! Zeby nie podpadło to może podzielimy się co tydzień dzwoni inna osoba hi hi może jak będziemy ich tak nawiedzać to może się zlitują i zrobią szybciej ten grafik!!!
ech ja też tego nie rozumiem :-( no nie wiem może ja miałam jakiegoś pecha! Może spróbujcie dziewczyny też pojechać osobiście albo zadzwonić to może jak dostaną tyle telefonów to da im to coś do myślenia!!! No nie wiem... albo czekamy do 1 października i szturmem ruszamy na Kościółek he he pozdrawiam