Widok

termometr

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy widziałyście gdzie termometr ucho/czoło w dobrej cenie i dobrej firmy? i ogólnie jakiej firmy są najlepsze takie termometry?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny a ile nalezy dodac lub odjąc mierząc temp w uchu lub na czole?
ja mam taki do ucha i czola nawet nie wiem jakiej firmy bo nic nei jest napisane, kupilam go na allegro za 69 zł i jest do bani!!!!!!!!!za kazdym razem mierzy inaczej temperature, raz np. 36,8 a raz 39,0 . nie wiem od czego to zalezy
a ja polecam terrilion
http://www.terraillon.pl/produkty.php?idkategorii=5&idproduktu=15
od 4 miesięcy używam i jest ok tzn nie przekłamuje i jest w maire dokładny
Dlatego napisałam ze TYLKO model 4520 jest dobry.
Po 2 latach poszukiwań znalazłam dobry termometr :D

http://allegro.pl/termometr-wielofunkcyjny-microlife-ifr-100-nowosc-i1397501032.html

NIE POLECAM BRAUNA!!! - wlasnie sie jednego pozbyłam :P
Ja mam braun do ucha, model 4520. Tylko ten model jest naprawdę dobry i prosty w obsłudze. Szybciutko mierzy temperaturę i nie myli się. W media markt kosztuje 279 zl a ja na allegro kupiłam za 130 zl.
Dziękuję:)
Ja uzywam tego http://www.babyclub.pl/product-pol-2467-Termometr-elektroniczny-3-w-1-model-101-TOPCOM.html nigdy nie mialam zastrzezen-zawsze sprawdzam czolo i ucho. Jak kiedys badali w przychodni rteciowym w odbycie to (po odjeciu) pomiar sie zgadzal, wiec zupelnie mu ufam. Moja siostra ma taki sam, a kolejny dostala na chrzest (albo nowszy model,ale wydaje mi sie ,ze ten sam) jakbys byla zainteresowana moge sie dowiedziec, bo na pewno chetnie go sprzeda. Jak cos, to pisz na prv.
Ja wypróbowałam już mnóstwo różnych termometrów elektronicznych zwykłych i tych do ucha ale jednak nie podają tak dokładnie temperatury jak zwykły rtęciowy.
up up
Podbijam, dziewczyny jaki termometr polecacie do mierzenia sobie temp. elektroniczny czy zwykły? Doradźcie proszę:)
nie napisałam całej nazwy, jest to termometr Geratherm duotemp. Używam i polecam
Ja mam firmy Geratherm i jestem bardzo zadowolona. Co do ceny, to nie mam pojęcia ile on kosztował, bo dostałam go w prezencie.
Poza tym w zeszłym roku kupowałam taki termometr dla przyjaciółki w Aptece Wałowej w Pruszczu Gd. za 89 zł. Niestety nie pamiętam jakiej był firmy, ale przyjaciółka też jest bardzo z niego zadowolona. Myślę, że można poszukać takich termometrów w aptekach lub na Allegro.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry