Widok
...tesknota...niepewnosc...
Tafla cichego , srebrzystego jeziora
Podchodzę bliżej , wciąż bliżej , i jeszcze
Nie dowierzam własnym zmysłom
Patrzę zaślepiony , tępymi oczyma
Bezdźwięczny , głuchy plusk rozdzieranej ciałem wody
Wybrzuszenia falujące w stronę niemej twarzy
„Te jezioro nie było cichą , srebrzystą wodą” -
Myślę , zachłystując się mieszaniną martwych pierwiastków...
Podchodzę bliżej , wciąż bliżej , i jeszcze
Nie dowierzam własnym zmysłom
Patrzę zaślepiony , tępymi oczyma
Bezdźwięczny , głuchy plusk rozdzieranej ciałem wody
Wybrzuszenia falujące w stronę niemej twarzy
„Te jezioro nie było cichą , srebrzystą wodą” -
Myślę , zachłystując się mieszaniną martwych pierwiastków...
czemu nikt nic nie robi niepisze publikuje nie pokazuje np Bank Staropolski ktory zbankrutował była sprawa i ucuchło raptem
a co z tymi pieniedzmilokatami co ludzie stacili majątek
i swe srowie a ten syndyk nic nie robi ze by ludzie odzyskali te pieniązki stracone w banku staropolskim
czy są pewne teraz wszystkie Banki
i swe srowie a ten syndyk nic nie robi ze by ludzie odzyskali te pieniązki stracone w banku staropolskim
czemu nikt nic nie robi niepisze publikuje nie pokazuje np Bank Staropolski ktory zbankrutował była sprawa i ucuchło raptem
a co z tymi pieniedzmi lokatami co ludzie stacili majątek
Nabuchodonozor odszedł wczoraj
Kwisatz robił buu przez cały wieczór
Mama postawiła po kieliszku wina na stypę
Szef złożył kondolencje i żałował że nie ma respiratora dla myszek
Stworek napisał klepsydrę
Dziś Pinky i Mózg oswajają sie z nowyn akwarium.
To było oczywiste. Musiało się stać. No bo jakże to, takie dziwne, że się rano wchodzi do kuchni a tam w akwarium nic nie wystawia wąsatego nosa...
Mama postawiła po kieliszku wina na stypę
Szef złożył kondolencje i żałował że nie ma respiratora dla myszek
Stworek napisał klepsydrę
Dziś Pinky i Mózg oswajają sie z nowyn akwarium.
To było oczywiste. Musiało się stać. No bo jakże to, takie dziwne, że się rano wchodzi do kuchni a tam w akwarium nic nie wystawia wąsatego nosa...
A tu jesteście Stworki , Ma jolieki i 666 -tki !!!
Mam was !
Miejsce tajnych schadzek odkryte ! Sanitariusz przeprowadził własne śledztwo , w przebraniu pacjenta , nie budząc jakichkolwiek podejrzeń dotarł za zbiegami do parku w Trójmieście i będzie mógł mieć teraz na nich jeszcze większe baczenie .
Miejsce tajnych schadzek odkryte ! Sanitariusz przeprowadził własne śledztwo , w przebraniu pacjenta , nie budząc jakichkolwiek podejrzeń dotarł za zbiegami do parku w Trójmieście i będzie mógł mieć teraz na nich jeszcze większe baczenie .
Komunikatorek!
Mój outlook zrobił mi świństwo i w zagadkowy sposób (moja córka twierdzi, że nie wie jak to się stało ;) WYRZUCIŁ MI CAŁĄ KSIĄŻKĘ ADRESOWĄ!
P&W
Wiem, że lookasz tu czasem.... napisz bo się chyba NIE-DO-CZE-KAM!!!!!!!!!
Resztę Pacjentów pozdrawiam a widzę, że pogorszyło się towarzystwu ;)
P&W
Wiem, że lookasz tu czasem.... napisz bo się chyba NIE-DO-CZE-KAM!!!!!!!!!
Resztę Pacjentów pozdrawiam a widzę, że pogorszyło się towarzystwu ;)
No to litanii ciąg dlaszy:
1. A czemu ona tak burczy - niezadowolona? A w gardle nie stawiała się...znaczy, nie stawała?. A co jak poleci na widownię?
3.Zabrała Nabuchodonozora. Była w pokoju ale jej nie widziałam. A Nabuchodonozor chciał zostać!
4.Antenka do dziabania! Daj coś wdziubnąć. Ucho Kiwdula, np. Dziaba, dziaba!
5.Święty...A cudów dokonuje? Jakaś dyskretna zam... przemiana wina w wodę, kiedy nikt nie widzi ?
6. Biedny Tofik.
7.Biedna Tofikowa mama. (Ślurp!)
7a. A może Marylin M. JEST synem Tofika?
8. Niedaleko naprzeciwko znajduje się komenda gł. Policji i ja tam żadnych pieniędzy podnosić nie będę.
9.A może stoi za tym jakaś SZara Eminencja?0.A skąd się wzięło w lodówce?1. Bebe czuje się pokrzywdzone.
3.Zabrała Nabuchodonozora. Była w pokoju ale jej nie widziałam. A Nabuchodonozor chciał zostać!
4.Antenka do dziabania! Daj coś wdziubnąć. Ucho Kiwdula, np. Dziaba, dziaba!
5.Święty...A cudów dokonuje? Jakaś dyskretna zam... przemiana wina w wodę, kiedy nikt nie widzi ?
6. Biedny Tofik.
7.Biedna Tofikowa mama. (Ślurp!)
7a. A może Marylin M. JEST synem Tofika?
8. Niedaleko naprzeciwko znajduje się komenda gł. Policji i ja tam żadnych pieniędzy podnosić nie będę.
9.A może stoi za tym jakaś SZara Eminencja?0.A skąd się wzięło w lodówce?1. Bebe czuje się pokrzywdzone.