Widok

test ciążowy - bardzo blada 2ga kreska

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z Was też tak miał? test zrobiłam dziś - 26 dc, po południu....1 krecha wyraźna, druga bladziuchna..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie prawda , mężczyzna który ma nowotwór jąder również ma pozytywny wynik testu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ania się wydaje, ale szybko zleci ;) tak jak mi :) i czekam te pare dni i będzie jasnosc czy bawię się z bąbelkami na imprezie firmowej czy nie ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja dopiero za dwa tyg,sie dowiem
29dc nie ma miesiączki biorę luteinę mam plamienia, raz na jakiś czas "chlup" mocniejsze a tak to nic, biorę trzeci cykl luteinę i zawsze po 16 dniach brania luteiny jest miesiączka, więc dziś jest 15 dzień brania lutieny...muszę odczekać do końca tygodnia ;)

dzięki za pamięc
Emenems jak tam?trzymam kciuki.
ania uda się w końcu..:)
ale teraz to już nie ma znaczenia,byłam u lekarza,nie jestem w ciąży
Ania w jakim kraju jesteś?nie wiem czy już pytałam.może ci napisze jak masz spytać i może spróboj idź zrób ta bete co ci szkodzi spróbować
No wiem,wiem no ja bety nie robiłam,bo jestem za granicą i nie znam języka tak żeby pójść do lekarza i poprosić o skierowanie.Zostają tylko testy a te jak widać mnie zawiodły.
Emenems trzymam kciuki za Ciebie w tym miesiącu,a i mnie może wkońcu się uda...
Aniu ja robiłam test bete w poniedziałek,krwawic zaczęłam mocno w czwartek od rana a powtórna bete robiłam znowu w poniedziałek czyli trzy dni od rozpoczęcia krwawienia i już było poniżej 5.mogę tylko tyle pomoc i powiedzieć jak u mnie było.specjalista nie jestem
No własnie po 3 dniach zaczęło spadać,a czy możliwe jest że od razu jak się dostało krwawienie i zrobiono mi test w szpitalu,wynik był negatywny,czy pozytywny mógł być jeszcze?
jeszcze coś o tym zwolnieniu ciężarnej. dość istotne. że pracodawca nie może zwolnić ciężarnej, która powiadomiła (zaświadczeniem od lekarza zdaje mi się) oficjalnie pracodawcę o ciąży.
Jeśli kobieta jest w ciąży, ale pracodawcy nie powiadomiła, to może zostać zwolniona.

Kamyczek - ja też miałam mega bladziocha tę drugą krechę, normalnie cień cienia. na początku listopada. Na tę chwilę ciąża potwierdzona na usg :D a też mi się nie chciało wierzyć :)
w biochemicznej tak...ja nie miałam pojęcia ze jestem w ciąży, bete robiłam przypadkiem razem z panelem hormonalnym, moja lekarz "dorzuciła" na wszelki wypadek..a po 3 dniach już poniżej 5 była wartość, przy biochemicznej tak spada, biochemiczna to nie jest normalne poronienie, tego się nie czuje tak, to przy miesiączce wszystko wychodzi
Może nie wiem,ale na poronienie mi to nie wyglądało,poza tym w dniu krwawienia test pokazał wynik negatywny a chyba hormon ciążowy tak szybko nie spada,nie wiem,było mineło.
a może to ciąża biochemiczna była ??
A mi się dwa testy pomyliły,dały wynik pozytywny a w ciąży nie byłam,też blade kreski były,choć w pierwszej ciąży też ten pierwszy test robiłam dosyć wczesnie bo 3 dni po spodziewanym okresie i wyszła blada kreska.Teraz mam nauczkę,nie kupować tanich testów w drogerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
powodzenia !!!
:) dzięki
Enemis trzymam kciuki!
no ja jutro mam 26dc, jestem na dopalaczach i dobrej myśli ale testowac się będę myślę za tydzień, jak się okres nie pojawi...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry