Widok
29dc nie ma miesiączki biorę luteinę mam plamienia, raz na jakiś czas "chlup" mocniejsze a tak to nic, biorę trzeci cykl luteinę i zawsze po 16 dniach brania luteiny jest miesiączka, więc dziś jest 15 dzień brania lutieny...muszę odczekać do końca tygodnia ;)
dzięki za pamięc
dzięki za pamięc
Madness is the gift, that has been given to me!!
jeszcze coś o tym zwolnieniu ciężarnej. dość istotne. że pracodawca nie może zwolnić ciężarnej, która powiadomiła (zaświadczeniem od lekarza zdaje mi się) oficjalnie pracodawcę o ciąży.
Jeśli kobieta jest w ciąży, ale pracodawcy nie powiadomiła, to może zostać zwolniona.
Kamyczek - ja też miałam mega bladziocha tę drugą krechę, normalnie cień cienia. na początku listopada. Na tę chwilę ciąża potwierdzona na usg :D a też mi się nie chciało wierzyć :)
Jeśli kobieta jest w ciąży, ale pracodawcy nie powiadomiła, to może zostać zwolniona.
Kamyczek - ja też miałam mega bladziocha tę drugą krechę, normalnie cień cienia. na początku listopada. Na tę chwilę ciąża potwierdzona na usg :D a też mi się nie chciało wierzyć :)
w biochemicznej tak...ja nie miałam pojęcia ze jestem w ciąży, bete robiłam przypadkiem razem z panelem hormonalnym, moja lekarz "dorzuciła" na wszelki wypadek..a po 3 dniach już poniżej 5 była wartość, przy biochemicznej tak spada, biochemiczna to nie jest normalne poronienie, tego się nie czuje tak, to przy miesiączce wszystko wychodzi
Madness is the gift, that has been given to me!!