Widok

thermomix a termomaster pomocy:)!!

prosze moze ktos zna te drugie urzadzenie teraz jest na gruponie w dobrej cenie ale nigdzie nie moge znalezc czy to jest to samo, tylko firma inna, i teraz mam zagwostke bo chcialabym kupic, a nie moge nigdzie znalezc opini a nie chce pozniej zalowac moze ktos mi pomoze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
novia a jki robisz gulasz:) bo chetnie tez zrobie, a moze masz przepis na strogonova
Hej ja mam thermomixa. Jestem zadowolona, ale bez przesady cudów nie ma że w jednym pojemniku trzaskasz na raz zupę i ciasto :) Umyć trzeba ale idzie to sprawnie. Możesz na raz robić np. gulasz a na górę wkładasz przystawke i robisz tam np. kluski na parze.
W każdym razie to mega fajne urządzenie i pozwala zaoszczędzić dużo czasu.
słuchajcie ale jak to jest ze wszystko w jednym naczyniu i nie brudzicie pieciu róznych garnków a tylko 1

moze za to trzeba go 5 razy umyc pomiedzy potrawami? wiec co za róznica?

czy to urzadzenie ma jakis cudowny system samoczyszcący?

bo jesli robie zupe, mieso, ciasto przeciez jedno przejdzie smakiem drugiego...
Ja tez jestem szczęśliwą posiadaczką Speedcooka i muszę powiedzieć, że mnie nie przekonała cena, ale możliwości tego urządzenia. Nie miałam wcześniej styczności z TM, a zobaczyłam u mojej przyjaciółki jak przygotowywała obiad w Speedcooku. Zostałam w ciężkim szoku, wszystko właściwie w jednym garnku. Ja jak gotuje to 5 garnków brudzę, deski do krojenia i tarki, a tutaj rachu- ciachu i wszystko w jednym. Przekonałam męża i teraz też nie marnuje czasu na przygotowywanie posiłków w kilku naczyniach. Naprawdę warto.
bardzo dobrze z nam TM (mama go ma) ja kupiłam 3 lata temu Speedcook'a. Nie widzę różnicy między tymi urządzeniami, poza ceną oczywiście. Robię w nim pyszne bułeczki, ciasta, pizze, pierogi, lody, zupy, masło, drinki :)
Z tego co widze to thermomaster ma słabe parametry w porównaniu z TM i Speedcookiem.
Jak dla mnie to Speedcook najlepszy ze względu na jakość i cenę!!!
przeczytaj onabijaniu ludzi w butelke z wszystkimi podróbami Thermomixa: http://forum.gazeta.pl/forum/w,630,135560018,,www_mistrzwkuchni_pl_oszusci.html?v=2&wv.x=2
Warto to poczytać: http://forum.gazeta.pl/forum/w,630,135560018,,www_mistrzwkuchni_pl_oszusci.html?v=2&wv.x=2
a to co za spam.. ?
podzielam zdanie.Ja tez wolaąlm dołozyc i miec cos sprawdzonego
Polecam Thermomix

ilonanachtman@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam .Nie stoi w kacie..stoi na blacie i pomaga w kuchni
Zrobi za Pania i z Panią wszystko .
To sprawdzony produkt i niezawodny.Mozna w nim zrbic wszystko .
Jestem jego fanka od 10 lat i nie zamienie jego na inny robot .
Polecam .W razie pytan prosze pisac ilonanachtman@wp.pl
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam urzadzenie Thremomix .Wiecej informacji chetnie udziele pod adresem ilonanachtman@wp.pl
Pozdrawiam
Witam serdecznie
Tak ma Pani racje , Thermomix jest sprawdzony ...ja tez bym nie ryzykowala jakim wynalzakiem
Posiadam Thermomix wiele lat i jestem jego faką :)
Pozdrawiam Ilona
Witam .Ja osobiscie uwielbiam thermomixa i moje zycie bez niego byloby smutne.
Gotowanie to przyjemosc a potrawy to niebo w gebie.
Jestem przedstawicielem z pasją i polecam z calego serca to urzadzenie .
Jest niezawodne ( mam Go juz 15 lat i nigdy nie wymienialam w nim nic) Mozna w nim zrobic wszystko ! myje sie tylko jedna czesc a nie jak w innych "robotach" kilka czesci .
Polecam .Serdezcnie pozdrawiam.
Firma jest na rynku bardzo dlugo i jest sprawdzona firma .
Poniżej adres do strony ThermoMastera :)

http://thermomaster.pl/
Poniżej adres do strony ThermoMastera :)
kup , ,ale dobrze przemyśł, bo to nie mała kwota, wolałabym dołożyć i kupić coś co jest sprawdzone ten co sprzedaje termomastera na gruponie wyskiczył jak królik z kapelusza heheh
mama hana, to ja też proszę o info na maila: aloes79@o2.pl
termomix - termomaster na gruponie Firmy Karolik znajduje się w internecie, myśle ze gdybym miała taką kwotę kupiłabym. pozdrawiam
dodatkowo ma wmontowaną książkę kucharską i pokazane krok po kroku co trzeba robić
2599 zł ma identyczne funkcie jak TM nawet te same parametry techniczne
do góry