Widok

thermomix a termomaster pomocy:)!!

prosze moze ktos zna te drugie urzadzenie teraz jest na gruponie w dobrej cenie ale nigdzie nie moge znalezc czy to jest to samo, tylko firma inna, i teraz mam zagwostke bo chcialabym kupic, a nie moge nigdzie znalezc opini a nie chce pozniej zalowac moze ktos mi pomoze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile dalas za niego? on ma takie same funkcje jak thermomix?
na tej stronie jest film i pokazane jest co można zrobić obejrzyj
speedcook.pl tam jest sklep przez który kupiłam na raty ,ale można zadzwonić do firmy i umówić się na pokaz w zaleznożci skąd jesteś
a ile on kosztuje ? i gdzie go szukac
mam speedcooka jestem zachwycona wyrabiam ciata drożdżowe w parę minut , ciasto na pizzę nigdy jeszcze nigdy mi tak dobre nie wyszło ja ze speeda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no a mi wlasnie chodzi o robienia ciast, ciacho drozdzowe bulki:)
wszysto zależy od mocy urządzenia a tutaj jest znaczna róznica
dziekuje widzisz ja tego nie zauwazylam tej mocy, oj zobacze wlasnie
ewciak zajrzyj na stronie speedcooka tam też są raty przystępne
Nie kazda działalnośc może takie urządzenie wrzucić koszt Urząd Skarbowy nie jest głupi
Pan, który odpisał na maila i opisywał urządzenie nie ma zielonego pojęcia o tym tudzież innym urządzeniu
Czytam tutaj jest dużo pytań i opinii ,
1. Termomaster nie ma funkcji ciasto , ponieważ moc silnika to 500W, a obroty noży do 5000 na min. TM i Speedcook ma moc silnika 1450 i obroty do12000 na min
2. Nie ma Zadnych promocji i 0% rat, byłam na pokazie i koszt TM oscylował w granicach 3800 zł ,ale z ratami koszt całago urądzenia wynióśl ok 4199 tak widzicie ci to za promocja % odsetek ukryte zawsze są w cenie urządzenia - uwierzcie i nigdy nie słuchajcie głupot
3. Urządzenie seedcook 1500 zł tańsze niczym nie różniace się os TM mam sprawdziłam jestem zachwycona Pozdrawiam
witam:)
Witam
Proponuję kupić za 5 zł. będzie pani zadowolona, że jest tani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też mam termomix i uwielbiam go. Używam kilka razy dziennie, bez niego jak bez ręki :)
bardzo polecam Thermomix. Moja mama ma już kilka lat a jaw listopadzie zakupiłam swój bo w sierpniu się przeprowadzam do nowego domu. Po kilku latach użytkowania już nie wyobrażam sobie go nie mieć. Waga i robienie ciast drożdżowych, bułek, chleba to podstawa. My robimy kremy, ciasta wszystkie, dżemy także naprawdę nie dajcie się kobity naciągać na tańsze zamienniki. Fakt Thermomix kosztuje bardzo dużo ale ja wzięłam też na raty. Serwis na gwarancji przyjeżdża do domu i za darmo sprawdza i wymienia na nowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa to przemysle:)
Jedna książka jest w zestawie - podstawowa, jest też prezent dla gospodarza prezentacj, u którego jest sprzedaż Thermomix'a - do wyboru z katalogu (np. książka).
Ja mówię o kolejnej książce - ode mnie:)
a ksiazki sa w zestawie:) chyba w prezencie:)
do góry