Widok

ortodonta

haj
chcialam sie zapytac czy znacie jakiegos dobrego niedrogiego ortodonte w gdansku? chodzi mi o aparat staly ile kosztuje wizyta i ceny aparatu :)

dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lily nie idz do tego Zybko.Ja przez rok czasu się u niego leczyłam.To nie jest ortodonta,tylko dentysta po kursie.Mam rok czasu zmarnoway przez tego człowieka i kupe pieniędzy.Zamiast wyprostować zęby,zrobił mi ,,koński zgryz,,Jak obejrzała to inna ortodontka to się przeraziła.Nawet wycisku szczęki nie byli w stanie mi zrobić,tak miałam wysunięte zęby przez tego człowieka.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmm.. porównałam ceny w różnych gabinetach i wydaje mi się, że w Curodentalu nadal jest najtaniej... Nie wiem już sama.. Chyba wybiorę się do Dr Żak.. Chyba, że chciałby się ktoś jeszcze ze mną podzielić swoją opinią i pomóc mi podjąć decyzję :D
cześć, chciałam odświeżyć temat! Zdecydowałaś się może na leczenie dzieci u dr Skowronek?? Bardzo jestem ciekawa opinii kogoś kto się u niej leczył
czy nie ma już w akademii medycznej ortodonty z NFZ ?leczenie było za darmo aparat też, można było zapłacić za lepszy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
żadaj paraganu fiskanlnego :-) A jak nie dadzą to nagraj, rozmowę telefonem komórkowym i wyślij nagranie do policji skarbowej...
"niemiłych"...co miałaś na myśli?
Czy ktoś zakładał aparat u dr Zybko we Wrzeszczu? Jak wrażenia? Bardzo proszę o jakieś opinie. Jestem umówiona do niego na wizytę i trochę się boję, bo już mam na koncie kilka niemiłych przygód z ortodontami...
Gosia- Rozumiem,że Jesteś już po zdjeciu aparatu u dr.Urbaniak? Chciałabym się dowiedzieć jak to cenowo u Cb wyszło?Ja mam miec aparat kosmetyczny 2 łuki, cena u dr.Urbaniak jets moim zdaniem dosc wysoka bo 3000 za góre i dół?Jak Ty oceniasz ,,cenowo"dr .U? ;)
Polecam dr.Anne Urbaniak!!!
Przez rok leczyłam się u dr.Mateusza Zybko(gabinet naJaśkowej dolinie we Wrzeszczu)Z wady zgryzu,zrobił mi jeszcze większą wadę.Zęby powinnam mieć leczone rok a teraz minimum 2 lata będą potrzebne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko lek. Elzbieta Orzechowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo ucziwa ortodontka. Wczesniejsi moi ortodonci chcieli mnie tylko oskubac, natomiast lek. Orzechowska wszystko ucziwie przedstawila co i jak. Powiedziala wszystko, nawet nad wyrost. W ogole nie naciskala abym wybrala leczenie aparatem, przedstawila inny sposob leczenia i mi go nawet bardziej polecila.
Jest bardzo ciepla osoba z sercem na reku :))
Na dzień dzisiejszy (22.11.2011) wizyty podrożały
1 łuk-80 zł
2 łuki -100zł
a teraz jest bez szału cenowo w Curodental...
matalowy 1600
kosmetyczny 2200
wizyta:
1 łuk-80
2 łuki-100
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ceramiczny również zakłada czy tylko metalowy ?
mozesz podać numer do niej?
mogłabym prosic o numer tel. do doktor Żak do gabinetu w Orłowie?

Uważajcie na ortodontkę Józefę Czajkowską

Odradzam jakiegokolwiek leczenie u tej pani.
Nigdy nie wiadomo ile będzie kosztowała u niej wizyta, strasznie nieuczciwa i naciąga pacjętów. Kilka razy byłam świadkiem kłutni pacjętów o różnej tematyce z szanowną panią doktor. Poza tym sprzęt jakim dysponuje tj.popękane i brudne fotele na jakich siedzą pacjęci, pokryte rdzą przewody przy urzędzeniach dentystycznych itp...jednym słowem sprzt nadaje się po odrestaurowaniu do muzeum a nie do leczenia ludzi. Pani doktor zatrudnia młode uczące się jeszcze panie które wszelkie czynności wykonują za nią, ona sama często nie sprawdzi co dzieje się u pacjęta tylko kasuje należnośći. Aparat miałam nosić maksymalnie 2 lata przeciągneło się do czterech...powodu konkretnego brak tzn. powód był i to bardzo ważny KASA... Pod koniec leczenia przeniosłam się do innej doktor.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś miał okazję korzystać z usług orthodentica na Matejki? Ciężki orzech do zgryzienia z tymi wszystkimi ortodontami...trudno się zdecydować do kogo uderzyć żeby potem nie żałować ;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czy ktoś z Was leczył się u pani Doroty Kruczyńskiej, Małgorzaty Kotońskiej (studio smile) lub w klinice orłowskiej?
Ja też leczę się u dr Żak tyle że w jej gabinecie w Orłowie - jest to bez porównania najtańszy orto w 3mieście - za aparat kryształowy zapłaciłam 2000 za łuk, wizyty co 6 tyg 50 zl. POLECAM!
A czy ktoś leczył się u Parulskiej Guzewicz?

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry