Widok

fotograf-kiedy?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc.ile wczesniej zaczac szukac fotografa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrzy fotografowie mają pozajmowane terminy juz rok naprzód, my rezerwowalismy 10 miesiecy przed slubem, i mielismy duze szczescie z terminem.
Generalnie im szybciej tym lepiej... czasem jednak mialem takie sytuacje, ze dzwonila do mnie para miesiac przed slubem.

Fotograf ślubny :: slubny@gmail.com
...F. Slubny wcale się nie dziwię, z takimi gniotami jak prezentujesz to pary zgłaszaja sie już w desperacji... i przestań spamowac pocztę ludziom ciągłymi mailami bo jestes gorzej nachalny niż zdob!!!
Pozdrawiam konkurencje... ehhh.

Fotograf ślubny :: slubny@gmail.com
KTO SIĘ PODEMNIE PODSZYWA!!!!

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Jak masz slub w w miesiacach cieszacych sie powodzeniem to nalezy fotografa zamowic 1 rok przed slubem nieraz sie zdarza ze mlodzi zamawiaja 1,5 roku poniewaz chca miec wybor godziny i dnia na sesje zdjeciowa.

jak wiesz na kiedy i jakiego fotografa chcesz to załatwiaj od razu, nie ma na co czekac, bo i na co, będziezs miała z głowy i już, a bynajmniej będziesz pewna że cię nikt nie ubiegnie
do FS- ale jesteś facet beznadziejny....
slub we wrzesniu.dopiero rozgladamy sie za fotografem.i przyznam ze nie wiem co zrobic.kolezanka polecila mi pana szlage.czy ktos ma moze jakies informacje na jego temat?albo moze polecic kogos.nie zalezy mi na zdjeciach na tle jakigos plakatu w studiu.natomiast z checia zrobilibysmy sobie zdjecia w plenerze.no i oczywiscie kosciol i wesele
każdy fotograf teraz robi zdjęcia w plenerze, poprostu musi jeżeli chce się utzrymac, a jeżeli macie kogoś z polecenia to bym brała, myśmy mieli kamerzystę z polecenia, który polecił nam zespół i fotografa i wszytsko było super, bez żadnych umów, wszystko słownie i wszystko perfekt
...umowy slowne? widac ze takie osoby nie traktują tego powaznie albo robią to na lewo... ja bym się bała tak bez umowy... potem nawet nie ma się do kogo zwrocic jezeli taka osoba nas wyroluje... w dzisiejszych czasach kazda powazna firma spisuje umowę z wyszczegolnieniem oferty, ceny, terminów. Umowa na slowo to jest dobra przy kupowaniu drobiu na rynku:)
jak firma jest profesjonalna i wystarczy jej umowa słowna, to napewno nic złego się nie stanie, a jeżeli by coś złego miało miejsce to tylko żle by świadczyło o danej firmie i tyle.
do góry