Widok

fotograf na ul. Waryńskiego we Wrzeszczu-mial ktoś tam zdjęcia???

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw. chodzi nam o zdjęcia w studiu-jaka tam jest jakość,koszt???może ktoś wie:) fotograf mieści się w połowie ulicy niedaleko basenu START

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie warynskiego a wajdeloty

- a ja juz sie zastanawialam gdzie na warynskiego jest foto -

:)

powiem tobie tak - na wszelkie zdjecia tylko tam chodze
absolutnie pelne zaufanie mam do babeczki
zawsze jakos tak wykombinuje ze sie nie wstydze potem dowodu/legitki czy czegokolwiek tam pokazac :)

ale nigdy nie bylam tam na slubnych - nie da sie ukryc hehe :)))

ale renome maja calkiem zniezla biorac pod uwage ze w calym sezonie letnim zawsze wszystkie soboty mieli oblozone jesli chodzi o zdjecia slubne

wiem cos na temat bo mieszkam niedaleko - i przez cale wakacje co sobote od rana (o tyle o ile rana) do wieczora pelno samochodow przystojonych stoi i zawsze jest glosno bo trabia

raz byl nawet slub motocyklistow - ci to nam dali popalic ;))))

image
2rabbits.eu - pościele, kocyki i przytulanki dla maluchów
faktycznie Wajdeloty;) też tam rbiłam zdjęcia do dyplomu-musimy się wybrac i popytać o konkrety:) widze,że jesteśmy sąsiadkami ,my mieszkamy na Konponickiej- a śub mamy w tym kościele obok kolejki NSJ.

image
POPRAWKA-CHODZI O ULICE WAJDELOTY!!!!:)))))))

image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry