Widok
fotograf
O Black & White wszyscy się wypowiadają w samych superlatywach i w sumie pewnie OK.
A ja napiszę o kimś innym. Przepraszam panowie, że tak późno bo szczerze Wam się należy.
Radek i Wojtek (proart) to osoby, którym zawdzięczamy, że nasze zdjęcia i film z Wesela i pleneru (na ślubie to jak na ślubie :) ) są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Współpraca ukaładała się świetnie od pierwszego spotkania, poprzez ślub, aż po plenery (były dwa ze względu na pogodę).
Na weselu wszyscy się pytali czy to nasi koledzy, a my się widzieliśmy dwa razy.
Dzięki za wskazówki, za to że uśmiechaliśmy się wtedy kiedy powinniśmy, za to że nie pozwoliliście nam tylko pozować.
Radek (603390077):
Te zdjęcia "z ukrycia", kiedy zapominaliśmy że tam jesteś są super. Naturalne, prawdziwe i niepozowane. Wiem, że musiałeś długo czekać aż strzelisz tą fajną niepowtarzalną fotkę.
O plenerze to w sumie nie mogę mówić inaczej jak FATASTYCZNY.
Moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jak to można zrobić było bardzo małe przy efekcie końcowym.
P.S. Kupiłem Nikona D70 - tez się uczę cykać dobre foty (w sumie to dzięki rozmowom z Tobą i tym świetnym zdjęciom).
Wojtek (605690642) :
Film to jeden wielki majstersztyk.
Nigdy nie sądziłem ze przez 4 godziny będę siedział i oglądał to wszystko (inne takie nudziły mi się po 30 minutach) i w sumie i tak dużo rzeczy zniknęło, a żałuję że nie byliście do rana bo wtedy też były niezłe "jaja".
Klip na początku to już najwyższa swiatowa półka (jak dla mnie i nie tylko).
Moja siostra płakała 7 razy oglądając kawałek 7 razy :)
rodzinka zachwycona, my jeszcze bardziej.
Dziękuję Panowie.
Za te wspaniałe wspomnienia jakie będziemy mieć w przyszłości.
Polecam wszystkim którzy mają wizję swojego wesela, ślubu.
Najlepiej wesołego, niesztampowego.
Oni Wam pomogą w realizacji i jeszcze to wszystko udoskonalą.
Pozdrawiam
A ja napiszę o kimś innym. Przepraszam panowie, że tak późno bo szczerze Wam się należy.
Radek i Wojtek (proart) to osoby, którym zawdzięczamy, że nasze zdjęcia i film z Wesela i pleneru (na ślubie to jak na ślubie :) ) są wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju.
Współpraca ukaładała się świetnie od pierwszego spotkania, poprzez ślub, aż po plenery (były dwa ze względu na pogodę).
Na weselu wszyscy się pytali czy to nasi koledzy, a my się widzieliśmy dwa razy.
Dzięki za wskazówki, za to że uśmiechaliśmy się wtedy kiedy powinniśmy, za to że nie pozwoliliście nam tylko pozować.
Radek (603390077):
Te zdjęcia "z ukrycia", kiedy zapominaliśmy że tam jesteś są super. Naturalne, prawdziwe i niepozowane. Wiem, że musiałeś długo czekać aż strzelisz tą fajną niepowtarzalną fotkę.
O plenerze to w sumie nie mogę mówić inaczej jak FATASTYCZNY.
Moje wyobrażenie o tym co można zrobić i jak to można zrobić było bardzo małe przy efekcie końcowym.
P.S. Kupiłem Nikona D70 - tez się uczę cykać dobre foty (w sumie to dzięki rozmowom z Tobą i tym świetnym zdjęciom).
Wojtek (605690642) :
Film to jeden wielki majstersztyk.
Nigdy nie sądziłem ze przez 4 godziny będę siedział i oglądał to wszystko (inne takie nudziły mi się po 30 minutach) i w sumie i tak dużo rzeczy zniknęło, a żałuję że nie byliście do rana bo wtedy też były niezłe "jaja".
Klip na początku to już najwyższa swiatowa półka (jak dla mnie i nie tylko).
Moja siostra płakała 7 razy oglądając kawałek 7 razy :)
rodzinka zachwycona, my jeszcze bardziej.
Dziękuję Panowie.
Za te wspaniałe wspomnienia jakie będziemy mieć w przyszłości.
Polecam wszystkim którzy mają wizję swojego wesela, ślubu.
Najlepiej wesołego, niesztampowego.
Oni Wam pomogą w realizacji i jeszcze to wszystko udoskonalą.
Pozdrawiam
A Ty co zazdrosna czy jak?
Nie interesuje mnie Twoja opinia.
Jak Cię nie interesuje temat to nie pisz.
Jak ktoś będzie zainteresowany to pewnie dotrze do próbek.
To nie telefon 0700 żeby kosztwał majątek.
A chyba zgodzisz się ze mną ż enie muszę pokazywać swoich zdjęć i ze forum służy do wymiany opinii, które wyraziłem i nie ma tu obowiązku wklejania zdjęć.
Więc jeśli temat jest zgodny z regulaminem to się odczep.
Piszę to jako administrator innego forum o innej tematyce.
Nie interesuje mnie Twoja opinia.
Jak Cię nie interesuje temat to nie pisz.
Jak ktoś będzie zainteresowany to pewnie dotrze do próbek.
To nie telefon 0700 żeby kosztwał majątek.
A chyba zgodzisz się ze mną ż enie muszę pokazywać swoich zdjęć i ze forum służy do wymiany opinii, które wyraziłem i nie ma tu obowiązku wklejania zdjęć.
Więc jeśli temat jest zgodny z regulaminem to się odczep.
Piszę to jako administrator innego forum o innej tematyce.
jak wiem zamieszczanie reklam na tym forum jest zabronione
a tak apropo bardzo chciałabym skozystac z twojej oferty spotkania i obejrzenia twoich zdjec .(mam nadzieje ze sie nie wycofasz)
A co do wklejania zdjęc na forum masz racje nie masz takiego obowiązku a z mojej strony był to tylko propozycja z której mogłes skożystac lub nie
a tak apropo bardzo chciałabym skozystac z twojej oferty spotkania i obejrzenia twoich zdjec .(mam nadzieje ze sie nie wycofasz)
A co do wklejania zdjęc na forum masz racje nie masz takiego obowiązku a z mojej strony był to tylko propozycja z której mogłes skożystac lub nie
Spotkanie ze mną? :D
Chyba mnie źle zrozumiałaś.
Spotkanie to z osobą która robiła te zdjęcia i która ma ich jeszcze więcej (innych osób).
I wtedy oglądając portfolio można się zdecydować na usługę bądź nie.
Co do reklamy to ja wyrażam opinię o kimś.
Czy jakbym ich oczernił to byłaby to reklama ? Nie
Czy jako, ze mam dobre zdanie to jest to reklama? I tak i nie.
Nie - bo to nie ja daję informację o swojej usłudze.
Tak - bo każde dobra opinia o kimś jest w pewnym sensie reklamą (a zła antyreklamą)
Czy jak umieszczę zdjęcia to już to nie będzie reklama, czy będzie nią jeszcze bardziej.
Chyba mnie źle zrozumiałaś.
Spotkanie to z osobą która robiła te zdjęcia i która ma ich jeszcze więcej (innych osób).
I wtedy oglądając portfolio można się zdecydować na usługę bądź nie.
Co do reklamy to ja wyrażam opinię o kimś.
Czy jakbym ich oczernił to byłaby to reklama ? Nie
Czy jako, ze mam dobre zdanie to jest to reklama? I tak i nie.
Nie - bo to nie ja daję informację o swojej usłudze.
Tak - bo każde dobra opinia o kimś jest w pewnym sensie reklamą (a zła antyreklamą)
Czy jak umieszczę zdjęcia to już to nie będzie reklama, czy będzie nią jeszcze bardziej.
tiaaa......
a ty Karrlos jak masz na imie Radek czy Wojtek?
cieżko napisać zapraszamy do współpracy?
tylko udawać klienta?
szkoda gadać......
za dobrze sie tu znamy, by uwierzyć ż ktoś wpada pierwszy raz na forum i opowiada obcym babkom, że miał super fotografa
a sali nie miałes super?
a orkiestry?
a zespołu?
no właśnie, nędzna reklama......
a ty Karrlos jak masz na imie Radek czy Wojtek?
cieżko napisać zapraszamy do współpracy?
tylko udawać klienta?
szkoda gadać......
za dobrze sie tu znamy, by uwierzyć ż ktoś wpada pierwszy raz na forum i opowiada obcym babkom, że miał super fotografa
a sali nie miałes super?
a orkiestry?
a zespołu?
no właśnie, nędzna reklama......
Karol mam na imię.
Pewnie jak dobrze poszukasz po nicku to znajdziesz też nazwisko na forum samochodowym i także numer telefonu bo sprzedaję części do aut.
I wiesz co żadne z tych danych się nie pokryją z tymi tu podanymi bo ja nie zarabiam na zdjeciach czy filmach.
I już się nie mogę doczekać aż się ośmieszycie jeszcze bardziej.
A kapeli nie miałem tylko dja , który dał ciała kilka razy i na pewno go nie polecam
I jeszcze chcę zrobić reklamę Kaszubskiej Strzesze w Goręczynie bo to świetny lokal, tylko czasem capi od kur :D
Pewnie jak dobrze poszukasz po nicku to znajdziesz też nazwisko na forum samochodowym i także numer telefonu bo sprzedaję części do aut.
I wiesz co żadne z tych danych się nie pokryją z tymi tu podanymi bo ja nie zarabiam na zdjeciach czy filmach.
I już się nie mogę doczekać aż się ośmieszycie jeszcze bardziej.
A kapeli nie miałem tylko dja , który dał ciała kilka razy i na pewno go nie polecam
I jeszcze chcę zrobić reklamę Kaszubskiej Strzesze w Goręczynie bo to świetny lokal, tylko czasem capi od kur :D
beatka81 napisał(a):
> thahaha
>
> teraz polecasz, nie polecasz?
> smieszne
>
> dobra ja odpuszczam,
> szkoda gadać
>
>
Widże że problemy z czytaniem masz.
Polecam. Kamerzystę, Fotografa i knajpę + dorożki i wozy drabiniaste.
O DJ nie będe pisał bo miałem zastrzeżenia więc go nie polecam.
Teraz łatweiej zrozumieć wypwiedź? Jak nie to może trzeba przeczytać dwa razy. :D
> thahaha
>
> teraz polecasz, nie polecasz?
> smieszne
>
> dobra ja odpuszczam,
> szkoda gadać
>
>
Widże że problemy z czytaniem masz.
Polecam. Kamerzystę, Fotografa i knajpę + dorożki i wozy drabiniaste.
O DJ nie będe pisał bo miałem zastrzeżenia więc go nie polecam.
Teraz łatweiej zrozumieć wypwiedź? Jak nie to może trzeba przeczytać dwa razy. :D
Więc ja muszę się wypowiedzieć w tym temacie. Karrlos to mój mąż. Ja jak możecie wszystkie sprawdzić jestem na forum juz od bardzo długiego, najpierw parę miesięcy przed slubem szukałam razem z Wami fryzjera, potem pytałam o parę rzeczy w kwestii przygotowań do mojeog słubu, a potem sama zdałam krótką z niego relację.
Fotografa i kamerzystę o których wspominał mój mąż sama polecałam w jendym z wątków, bodajże "ktoś jak groszek..."- tkai był tytuł wątku.
Nie zakłądałam osobnego wątku o nich, bo wiem jakie sytuacje zdarzały sie na forum i sama nieraz czytałam takie wąkti zakłądane przez fortografów kamerzystów, zespoły, itp i wiem jak bardzo na ten temat każda z z nas jst wyczulona, dlatego - pomimo, ze zgadzam się w 100 % z tym co napisał mój mąż, sama takiego wątku nie założyłam. Natomiast mój mąż rzadko bywa na forum, chociaż bywa bo kiedyś sam pytał Was o gdoziny otwarcia salonu farage w gdynii (tam kupiliśmy notabene moją wymarozną suknie) takze to nieprawda ze to jego pierwszy post na tym forum, natomiast nie zna specyfiki tego forum, nie wie jakie osoby tu sie pojawiają i jakie praktyki niektórzy tutaj uskuteczniają, dlatego założył tkai wątek, który wielu z Was mógł wydać sie typową reklamą. Natomiast z cała pewnoscią tak nie jest. Panowie z pro art nie sa nasyzmi znajomymi, podczas przygotowan do słubu i w czasie wesela widzielismy się znimi po raz pierwszy- natomiast zachwycili nas swoimi umiejetnościami i przede wszystkim cudowną atmosfera jaką wprowadzili.
ja w sowim poscie opisującym moje wesele chwaliłam wiele rzeczy-jak same mozecie sprawdzic wyszukujac mój wątek.
Pozdrawiam
Fotografa i kamerzystę o których wspominał mój mąż sama polecałam w jendym z wątków, bodajże "ktoś jak groszek..."- tkai był tytuł wątku.
Nie zakłądałam osobnego wątku o nich, bo wiem jakie sytuacje zdarzały sie na forum i sama nieraz czytałam takie wąkti zakłądane przez fortografów kamerzystów, zespoły, itp i wiem jak bardzo na ten temat każda z z nas jst wyczulona, dlatego - pomimo, ze zgadzam się w 100 % z tym co napisał mój mąż, sama takiego wątku nie założyłam. Natomiast mój mąż rzadko bywa na forum, chociaż bywa bo kiedyś sam pytał Was o gdoziny otwarcia salonu farage w gdynii (tam kupiliśmy notabene moją wymarozną suknie) takze to nieprawda ze to jego pierwszy post na tym forum, natomiast nie zna specyfiki tego forum, nie wie jakie osoby tu sie pojawiają i jakie praktyki niektórzy tutaj uskuteczniają, dlatego założył tkai wątek, który wielu z Was mógł wydać sie typową reklamą. Natomiast z cała pewnoscią tak nie jest. Panowie z pro art nie sa nasyzmi znajomymi, podczas przygotowan do słubu i w czasie wesela widzielismy się znimi po raz pierwszy- natomiast zachwycili nas swoimi umiejetnościami i przede wszystkim cudowną atmosfera jaką wprowadzili.
ja w sowim poscie opisującym moje wesele chwaliłam wiele rzeczy-jak same mozecie sprawdzic wyszukujac mój wątek.
Pozdrawiam
Dziewczyny, po co te dyskusje. Nie od dziś wiadomo, że firmy foto i video skanuja dokładnie to forum i jak tylko można reklamują sie podając się to za szczęśliwą mężatke, to za zadowolonego gościa weselnego itp. Ostatnio nawet relacje zaczęły pojawiać się z ślubu pisane przez nowych forumowiczów, to dopiero niezły pomysł na reklamę.
A pisanie że nie wolno, że nie wypada, cieszy tylko reklamodawców bo ich wątek ciągle na topie listy.
A pisanie że nie wolno, że nie wypada, cieszy tylko reklamodawców bo ich wątek ciągle na topie listy.
dzięki dziewczyny.
W sumie macie racje bo to do szukających jest informacja.
Ale ja na tym nie zarabiam.
Szkoda, że większość która jest po ślubie nie rozumie, że są też inni dobrzy fotografowie.
I jakby nei moja żona która szukała przez 2 mce i fuksem ich znalazła to byśmy się użerali z takim jednym, który się właśnie wypowiadał tu na forum :D
Także moze komuś to zaoszczędzi dzwonienia do 20 osób.
Zdjęcia i filmy mówią same za siebie
W sumie macie racje bo to do szukających jest informacja.
Ale ja na tym nie zarabiam.
Szkoda, że większość która jest po ślubie nie rozumie, że są też inni dobrzy fotografowie.
I jakby nei moja żona która szukała przez 2 mce i fuksem ich znalazła to byśmy się użerali z takim jednym, który się właśnie wypowiadał tu na forum :D
Także moze komuś to zaoszczędzi dzwonienia do 20 osób.
Zdjęcia i filmy mówią same za siebie
Panów z pierwszego wątka przepraszam, jeśli na tym stracicie.
Ale mi ciśnienie skacze, jak ktoś tak jedzie.
W sumie to nie nadaję się jak widać na takie forum więc już więcej mnie tu nie zobaczycie.
Tym, którym zależy to i tak się dowiedzą.
A tym, których życie toczy się wkoło weselnika życzę trochę pokory.
Jak tu jest jakiś administrator/moderator to ma dużo roboty.
Albo niech wywali cały wątek, albo niech pousuwa ten bełkot poniżej :D
Ale mi ciśnienie skacze, jak ktoś tak jedzie.
W sumie to nie nadaję się jak widać na takie forum więc już więcej mnie tu nie zobaczycie.
Tym, którym zależy to i tak się dowiedzą.
A tym, których życie toczy się wkoło weselnika życzę trochę pokory.
Jak tu jest jakiś administrator/moderator to ma dużo roboty.
Albo niech wywali cały wątek, albo niech pousuwa ten bełkot poniżej :D
No i super, dzięki wielkie Karolu za info, mnie np przyda się bardzo. Może zamieścicie jakieś przykładowe zdjęcie?
Ja tak dla odmiany nie jestem fanką b&w, Artur Łastowski ma już terminy pozajmowane i szukam alternatywy. Co do poszukujących jak ja fotografów - patrzcie przed wszystkim jak wyglądają nie obrobione zdjęcia. Zwróćcie uwagę na kontrast, światło i ostrość. Zdjęcia przerobić, 'podkolorować' i rozmazać czy zmienić na sepię potrafii prawie każdy mający komputer (a to niestety podstawowe metody b&w, także kilku innych).
Ja tak dla odmiany nie jestem fanką b&w, Artur Łastowski ma już terminy pozajmowane i szukam alternatywy. Co do poszukujących jak ja fotografów - patrzcie przed wszystkim jak wyglądają nie obrobione zdjęcia. Zwróćcie uwagę na kontrast, światło i ostrość. Zdjęcia przerobić, 'podkolorować' i rozmazać czy zmienić na sepię potrafii prawie każdy mający komputer (a to niestety podstawowe metody b&w, także kilku innych).
powiem inaczej. Nie każdy ma dostęp do internetu :)
A koleżanka na pewno popisze od siebie z domu.
Zresztą mozecie IPki posprawdzać. Na pewno ktoś to potrafi zrobić.
Co do zdjęć to dzięki.
Są też inne, ale bardziej prywatne, wyrażają uczucia na twarzy (jak to wytne to będzie kicha)
W sumie jak się okazało mogłem je wcześniej umieścić :)
A koleżanka na pewno popisze od siebie z domu.
Zresztą mozecie IPki posprawdzać. Na pewno ktoś to potrafi zrobić.
Co do zdjęć to dzięki.
Są też inne, ale bardziej prywatne, wyrażają uczucia na twarzy (jak to wytne to będzie kicha)
W sumie jak się okazało mogłem je wcześniej umieścić :)
Kasia.B napisał(a):
> Hmmm Karlos a czemu te zdjecia z cenzurą? Wstydzicie się swoich
> twarzy? A moze to jednak nie wasze zdjęcia i boicie się panowie
> foto/filmowcy zeby was zadna para do sądu za wystawianie zdjec
> na publike nie pociagneła:)
Tak się składa, że poznałam Ewę i Karola.
I potwierdzam, że na zdjęciach są właśnie oni. Nie ma przecież obowiązku pokazywania swojej twarzy na forum.
Do Ewy i Karola:
Śliczne zdjęcia!
Pozdrawiam.
> Hmmm Karlos a czemu te zdjecia z cenzurą? Wstydzicie się swoich
> twarzy? A moze to jednak nie wasze zdjęcia i boicie się panowie
> foto/filmowcy zeby was zadna para do sądu za wystawianie zdjec
> na publike nie pociagneła:)
Tak się składa, że poznałam Ewę i Karola.
I potwierdzam, że na zdjęciach są właśnie oni. Nie ma przecież obowiązku pokazywania swojej twarzy na forum.
Do Ewy i Karola:
Śliczne zdjęcia!
Pozdrawiam.
Piotr Połoczański www.redwedding.pl napisał(a):
> hmm ;] Proart... Swietne zdjecia dzieci w przedszkolach
> widzialem ;D
Nie rozumiem o co chodzi w tej wypowiedzi. Jakiś skrót myślowy?
Co do twarzy. To tak jak napisałem nie chcemy się pokazywać bo nam to nie potrzebne do niczego.
Proste.
Paulina.
Pozdrawiamy. Zdecydowaliście się na Kaszubską Strzechę?
U nas była na super zabawa.
Goście jeszcze kilka tygodni po weselu jak dzwonili do nas lub rodziców wspominali jakie to dobre jedzenie było i jak pełno było na stołach.
Nawet na filmie widać jak wszystko paruje z gorąca.
Polecamy dorożki do kościoła, ślub w kościele na miejscu tez ma swój urok.
No i obowiązkowo świniak i "owoce w kiślu"- pisownia oryginalna- (na deser mieliśmy lody więc zamówiliśmy wcześniej jedną wazę i potem goście pytali czy są dokładki)
W sumie to miałem już nie wchodzić na to forum, ale jakiś taki fajny klimacik tu panuje, więc pewnie czasem jeszcze Was odwiedzę.
i dzięki za miłe opinie.
W sumie najważniejsze, że nam się podobają, a każdy gust ma trochę inny
pozdrówki.
> hmm ;] Proart... Swietne zdjecia dzieci w przedszkolach
> widzialem ;D
Nie rozumiem o co chodzi w tej wypowiedzi. Jakiś skrót myślowy?
Co do twarzy. To tak jak napisałem nie chcemy się pokazywać bo nam to nie potrzebne do niczego.
Proste.
Paulina.
Pozdrawiamy. Zdecydowaliście się na Kaszubską Strzechę?
U nas była na super zabawa.
Goście jeszcze kilka tygodni po weselu jak dzwonili do nas lub rodziców wspominali jakie to dobre jedzenie było i jak pełno było na stołach.
Nawet na filmie widać jak wszystko paruje z gorąca.
Polecamy dorożki do kościoła, ślub w kościele na miejscu tez ma swój urok.
No i obowiązkowo świniak i "owoce w kiślu"- pisownia oryginalna- (na deser mieliśmy lody więc zamówiliśmy wcześniej jedną wazę i potem goście pytali czy są dokładki)
W sumie to miałem już nie wchodzić na to forum, ale jakiś taki fajny klimacik tu panuje, więc pewnie czasem jeszcze Was odwiedzę.
i dzięki za miłe opinie.
W sumie najważniejsze, że nam się podobają, a każdy gust ma trochę inny
pozdrówki.
Wieć ja może się wypowiem, bo widzę że mylicie firmy - firma proart zajmujaca się fotografią dziecięcą to zupełnie inna firma. Nazwa moze być myląca ale my skorzystalismy z usług tej firmy, której storne internetową zamieszczam ponizej:
--------------------------------------------------------------------------------
proArt - Filmowanie Fotografia
Gdynia tel.605 69 06 42 , 0 58 629 06 42
e-mail: wojtek@proart.info.pl
WWW: www.fotofilm.webd.pl
Reklamują się na weselniku. A firma o której pisze mystic, czy Pan Piotr Połoczańska to jakaś zupełnie inna firma.
--------------------------------------------------------------------------------
proArt - Filmowanie Fotografia
Gdynia tel.605 69 06 42 , 0 58 629 06 42
e-mail: wojtek@proart.info.pl
WWW: www.fotofilm.webd.pl
Reklamują się na weselniku. A firma o której pisze mystic, czy Pan Piotr Połoczańska to jakaś zupełnie inna firma.