Widok

fotograf w plenerze

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może polecić mi uzdolnionego artystycznie fotografa, który wykona zdjęcia slubne w plenerze 16 sierpnia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam na moja strone www.findesiecle.republika.pl jesli fotki sie spodobaja prosze o telefon
Zapraszam na moją stronę internetową: www.fo-tos.prv.pl
> Zapraszam na moją stronę internetową: www.fo-tos.prv.pl

Fajnie by było jakby postaci na zdjęciach miały nogi - ale profesjonaliści tego nie robią - lepiej uciąc przy kolanach. Ludzie zastanówcie się za co płacicie - przecież to szmira.FOTOS napisał(a):
Zapraszam Państwa serdecznie na stronę : www.zaproszenia.vpc.pl
Konkurencyjne ceny, wysoki standard, zaproszenia są inne niż wszystkie ...
zapraszam ...
Jolanta Graban
Zapraszam Państwa serdecznie na stronę : www.zaproszenia.vpc.pl
Konkurencyjne ceny, wysoki standard, zaproszenia są inne niż wszystkie ...
zapraszam ...
Jolanta Graban
0501 077 009
Przepraszam, ale czegos nie rozumiem. Skoro ten watek dotyczy zdjec w plenerze, czemu narzuca sie Pani z reklama zaproszen?? Zreszta nie tylko tutaj... Na forum chodzi o jakis porzadek, a Pani tylko wprowadza chaos. Skoro zamiescila juz Pani swoja oferte (zreszta na pewno ciekawa, nie o to chodzi, zeby cos krytykowac) na forum, to przeciez wystarczy i zainteresowani na pewno sie odezwa.
Ja mam godnego polecenia fotografa, na moim ślubie zrobił naprawdę przepiękne zdjęcia w kościele i na na plarzy, (kolorowe i czarno białe), podaj swój e-mail to ci wyślę namiar na niego.
Czekam niecierpliwie. Mój e-mail: maggieb@poczta.onet.pl. Z góry wielkie dzięki :-)
ja tez chetnie obejrze a1981@op.plMaggie napisał(a):

> Czekam niecierpliwie. Mój e-mail: maggieb@poczta.onet.pl. Z
> góry wielkie dzięki :-)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry