Widok

tomografia komputerowa w 3mieście

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was się orientuje gdzie można najszybciej dostać się na tomografię komputerową w trójmieście lub kartuzach i okolicach? nie musi być na nfz, może być prywatnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Swissmed- robią tomografię, a rezonans magnetyczny inna firma, ale u nich.
Ja ze skierowaniem z adnotacją pilne czekalam 2 tyg w szpitalu wojewódzkim, ale to było z osiem lat temu...
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest w Rumi. Mają stronę www.radiologica.pl
szpital wojewódzki, szpital na Zaspie, szpital Marynarki Wojennej, Uniwersytet Medyczny, szpital w Redłowie i tropiki w Gdyni. Wszędzie zrobisz prywatnie,na NFZ w tym roku to szans nie ma
są szanse dwa tygodnie temu rejestrowałam tatę do szpitala na Polankach na NFZ czeka się miesiąc, prywatnie powiedziano mi, że co najmniej tydzień się czeka. Podzwoń po szpitalach - zapytaj.
Szanse są, we wrześniu rejestrowałam męża na Akademii, miał skierowanie z adnotacją pilne i czekaliśmy tylko 2 tygodnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja od września próbuję zarejestrować się na rezonans dla mnie i niema miejsc do końca roku. W grudniu rejestracja na I kwartał 2010r.
tylko w seesmedzie są jeszcze miejsca ,moja szfagierka sie zarejestrowała sie na styczen na nfz ,a prywatnie kosztuje 350 zł
Tak jak pisałam powyżej równo dwa tygodnie temu rejestrowałam tatę na tomografię i Pani w rejestracji nie miała problemu ze znalezieniem terminu - 18 listopad 2009 (co prawda na NFZ trzeba miesiąc czekać).

dla poszukujących podaję namiary na szpital na Polankach, do którego dzwoniłam:

tel. 058/ 552 28 10
oczywiście miało być *do szpitala na Polankach:)
nowoczesny aparat z 2010 roku w etermedzie na jaskółczej, 3 dni czekałem na tk jamy brzusznej, oczywiście płaciłem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przed chwila dzwonilam i na Polankach robia CT na biezaco ze skierowaniami nfz, nr telefonu ten sam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry