Widok

ortopeda dzieciecy Trojmiasto, gdzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
i czy z NFZ czy lepiej i szybciej prywatnie? czy nie ma problemu z NFZ?
poradzcie!
dzieki!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
njalepszym ortopedą od dziecięcych bioderek jest dr Sieliwończyk z wrzeszcza. nr tel. 58/3026613
myślę, że potwierdzi to wiele rodziców. zajmusię się dziećmi tylko do jednego roku. warto!
image image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
również polecam. niestety przyjmuje tylko prywatnie, ale warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam, że Silewończuk.
Zajmuje się chyba też starszymi dziećmi i osobami.
Mi robił artroskopię kolana a byłam trochę starsza niż rok.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam u niego 3 m-ce temu i chciałam, żeby zajął się moją córką, niestety powiedzial, że teraz zajmuje się tylko dziećmi do roku, bo jeśli miałby zajmowaś się też starszymi, to nie miałby już czasu na maluchy. szkoda.
image image
czy ktoś się orientuje jaki jest koszt takiego badania? Chodzi mi o pierwszą diagnozę ortopedyczną u noworodka
we wrześniu 2009 koszt wizyty z usg bioderek 90 zł, również polecam, lekarz super, jedyny zarzut to spore opóźnienie a z 3 tygodniowym maluszkiem to wolalabym nie czekać tyle w tłocznej poczekalni
piegoosek,ale czy tobie chodzi o diagnozę bioderek? ja z moim chodzę na wałową do ortopedy, na wizytę czeka się niedługo ok.2 tyg.
dziekuje wszystkim, ale szukam wlasnie dla starszych dzieci (3 latka)
image
Ja byłam raz z dwoma córkami u dr. Konrada Drewek (Dreweka :-) ) Przyjmuje w Sopocie w Krzywym Domku, ul. Haffnera 6, tel: 5555215. Nie pamiętam ile płaciłam za wizytę. Podobno jest dobry, nie mam porównania. Był miły, ma podejście do dzieci, wszystko mi wytłumaczył, odpowiedział na każde pytanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko z tego co mi wiadomo Drewek nie robi USG.

dr Drewek nie robi USG, ale piegoosek szuka ortopedy dla straszego dziecka (3 letniego), więc pewnie chodzi jej o wady postawy, a nie o bioderka u niemowlaka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wlasnie wlasnie, dokladnie chodzi mi o stopki. ten dr Drewek przyjmuje na NFZ?
image
W Krzywym Domku- to nie, tam tylko prywatnie. Nie wiem, czy gdzieś indziej na NFZ- zadzwoń do niego.
dziekuje Ci bardzo! zadzwonie!
Dr Drewek w ramach NFZ przyjmuje w Poradni Leczenia Stóp w byłym szpitalu Kolejowym na Powstańców Warszawy ale czeka się bardzo długo. Ja mam wizytę w połowię sierpnia :(
ja tez mam wizyte na sierpien dopiero do Drewka ale wszedzie na NFZ niestey tyle sie czeka
tez polecam drewka
http://kur-ort.pl/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tydzień temu umówiłam synka do dr Drewka prywatnie i wizytę mamy już 4 maja. Koszt wizyty 100zł. Jestem bardzo ciekawa co powie nam o nóżkach Mikołaja
ja też poszukuję poleconego ortopedę dla straszego dzieciaczka. I moja pani pediatra polecała przychodnie na powstańców warszawskich. Czy możecie podać numer telefonu do dr. Drewka.
image
up...
image
do Krzywego Domku masz na stronie
http://www.kur-ort.pl/
ja polecam dr Agnieszkę Łabuć. Chodzimy do niej prywatnie, przyjmuje przy Ul. Beniowskiego w Oliwie. Nasz synek urodził się ze stopami końsko-szpotawymi. Dzięki Pani doktor i zastosowanej przez nią metodzie Ponsetiego stópki Jasia przeszły metamorfozę. Pełen profesjonalizm i ogromna życzliwość ze strony Pani doktor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry