Widok

ortopeda dziecięcy

Poszukuję bardzo dobrego specjalisty. Moją córkę bolą kolana. Czasami w nocy się nawet budzi i płacze. Córka ma 3 lata. Byłyśmy na NFZ na Wałowej u ortopedy ale....... nic nie dała ta wizyta. Pan dr w drzwiach zobaczył jak córka chodzi i resztę pisała pani pielęgniarka (chyba). Muszę znaleźć kogoś kompetentnego kto dokladnie zbada dziecko a najlepiej z usg w gabinecie w razie czego. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego ortopedę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę polecić gabinet prywatny ortopedy mieszczący się na rogu Miszewskiego i Grunwaldzkiej, wchodzi się od podwórka koło baru z zapiekankami i innymi. Stary dobry specjalista, robiłem u niego USG bioderek moich córek ( jak były małe) i sobie kolan ( okazało się że mam pęknięte łękotki). Proszę też zbadać córkę na okoliczność wady postawy. Jeśli stwierdzą jakąś wadę postawy to na ,,wyprostowanie" kręgosłupa nie ma nic lepszego i skuteczniejszego od urządzenia Ceragem. Córka jeszcze trochę za mała żeby z niego korzystać, ale już radzę zapoznać się z możliwościami urządzenia jeśli nie chce pani kilkunastu następnych lat poświęcić na bieganie po różnych ,,specjalistach od siedmiu boleści" z Narodowej Fikcji Zdrowia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grzegorz ten ortopeda o którym piszesz to pewnie dr Sieliwończyk, prawdziwa legenda wśród ortopedów. Też polecam. Ale ciężko się do niego dostać i pierwszeństwo mają niemowlęta.
Dziękuję bardzo za informację. Zaraz sobie poszukam Pana dr numer :)
w centrum medycznym na Jana Pawła mają poradnię ortopedyczną dla najmłodszych. Od stycznia mają kontrakty z nfz wiec wszystko odbywa sie w ramach ubezpieczenia. Może zanim pójdziesz prywatnie spróbuj. Sama byłam tam z dzieckiem na usg bioderek i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.
Dzwoniłam do dr. Sieliwończyka i nie przyjmują takich dużych dzieci :( ale dostałam numer do innego specjalisty dr Mazurek.
Katarzyna a masz może numer do tego centrum na Jana Pawła?
Tu jest adres strony cm w gdańsku http://www.falckmedycyna.pl/chapter_6084.asp
i numer: Umawianie wizyt: 58 512 39 10. Powodzenia!
Na Polankach przyjmuje Dr Prajs - złota kobieta, ale czeka się do niej więcej niż 6 miesięcy :/; prywatnie nie przyjmuje
dziękuję za namiary i porady :)
Ja z moim malym bylam u trzech ortopedow ale niejlepszy wydal mi sie dr Mazurek.przedewszystkim nie strzaszy,mowi konktretnie i rzeczowo.
Katarzyna w tej poradni również nam odmówili. tam przyjmują z bioderkami i z wadami postawy. Także do dr Mazurka będziemy szli.
Kurcze, bardzo mi przykro :( Myślałam, że takimi sprawami też się zajmują. Życzę powodzenia w poszukiwaniach! Oby były owocne!
czy mogłabym prosic o numer do dr Mazurka? gdzie On przyjmuje?
Polecam dr. Drewka. Przyjmuje w szpitalu ( były kolejowy), ale strasznie ciężko się dostać na 1 wizytę oraz w prywatnym gabinecie w Sopocie, ul. Haffnera 6 tel. 58 5555215. Bardzo rzeczowy, otwarty, moim zdaniem dokładny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zwykły naciągacz , najważniejsza jest kasa , nawet jak wie ,że coś jest niepotrzebne ( rehabilitacja ) to tak wytłumaczy , że staje sie potrzebne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sama ze soba bylam u Drewka i dopiero on mi pomogl.
Ja tez go polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry