Widok
ortopeda dziecięcy
Poszukuję bardzo dobrego specjalisty. Moją córkę bolą kolana. Czasami w nocy się nawet budzi i płacze. Córka ma 3 lata. Byłyśmy na NFZ na Wałowej u ortopedy ale....... nic nie dała ta wizyta. Pan dr w drzwiach zobaczył jak córka chodzi i resztę pisała pani pielęgniarka (chyba). Muszę znaleźć kogoś kompetentnego kto dokladnie zbada dziecko a najlepiej z usg w gabinecie w razie czego. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego ortopedę.
Mogę polecić gabinet prywatny ortopedy mieszczący się na rogu Miszewskiego i Grunwaldzkiej, wchodzi się od podwórka koło baru z zapiekankami i innymi. Stary dobry specjalista, robiłem u niego USG bioderek moich córek ( jak były małe) i sobie kolan ( okazało się że mam pęknięte łękotki). Proszę też zbadać córkę na okoliczność wady postawy. Jeśli stwierdzą jakąś wadę postawy to na ,,wyprostowanie" kręgosłupa nie ma nic lepszego i skuteczniejszego od urządzenia Ceragem. Córka jeszcze trochę za mała żeby z niego korzystać, ale już radzę zapoznać się z możliwościami urządzenia jeśli nie chce pani kilkunastu następnych lat poświęcić na bieganie po różnych ,,specjalistach od siedmiu boleści" z Narodowej Fikcji Zdrowia.
Tu jest adres strony cm w gdańsku http://www.falckmedycyna.pl/chapter_6084.asp
i numer: Umawianie wizyt: 58 512 39 10. Powodzenia!
i numer: Umawianie wizyt: 58 512 39 10. Powodzenia!