Widok

torbiel splotu naczyniowego:(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wykryty u plodu w 20tc
mial ktos podobnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.gazeta.pl/forum/w,20515,76546954,,obustronne_torbiele_splotow_naczyniowkowych.html?v=2

chyba nie musisz sie bardzo martwić poczytaj wątek ...wszystkie przypadki kończyły sie dobrze , torbiele się wchlaniają i znikają lub są ale bez szkód dla dziecka ...popytaj lekarza powinien Ci wszystko wyjaśnić i nieco uspokoić bo rozumiem Twój stres.
moje oboje dzieci miały torbiele w ciazy . Jka to okresliła sdr wyszomirksa podczad usg glowki po porodzie maja po prostu słabe naczyna krwionośne. oboje sa zdrowi i wsyztko z nimi ok, torbielki wchłonely sie po porodzie u synka w pol roku a u córy w miesiac . Podczasd drugiej ciazy byłam pewna ze bede miała dizecko "warzywo "tak nie nastraszyli lekarze . Tak wiec mimo ze jest to bardxzo trudne badz dobrej myslui w 90 % oprzypadków to nic groznego. No ale koniecnze beda dodatkowe badania typu czestrze usg i echo serca. Tak jak pisza w linku powyzej. Jelsi torbiel jest pojedyncza anolalia i cala reszta rozwija sie ok to nic groznego. jesli jest wecej markerów typu zajecza warga, waga serca tgo moze dopiero wtedy swiadczyc o wadzie ale nie koniecznie tez musi. Ciepliwosci i nie czytaj za wiele w sieci bo to tylko miesza w głowie. Doklandie wiem co czujkesz ja juz to mam za soba z pozytywnym efektem zycze tego i tobie
dziekuje za lowa otuchy)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

do góry