Widok

torebki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wlasnie tak sie zastanawiam nad torebka do sukienki - czy miec czy nie? jak to bedzie u was? bo tak sobie wymarzylam taka mala a'la woreczek z tkaniny dopasowanej do sukienki lub butow, ale nie wiem, czy bede miala jak ja nosic? w jednej rece bukiet w drugiej torebka? hmhm....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znalazlam kilka zdjec:

chyba cos mi nie wyszlo..: (
Image Hosted by ImageShack.us
czy ktos moze pomoc jak to zrobic, aby wkleic zdjecie? ja juz chyba nie moge tak dlugo siedziec przy komputerze... : )

image
image
image
image
image

Dori:-) dziekuje, kochana jestes!
Sądzę, że lepiej by było gdyby twoja świadkowa miała przy sobie wszystko co jest tobie niezbędne, a co chciałabyś zabrać do owej torebki. To jest moim zdaniem niepotrzebny gadżet, który może ci jednak przeszkadzać, bo co np w kościele z nim zrobić, gdzie położyć i tak już pewnie bedzie zamieszanie z bukietem. Ja byłam w zeszłym roku świadkową u przyjaciólki i takie właśnie rozwiązanie zastosowałyśmy, gdy czegoś potrzebowała po prostu miała to u mnie w torebce. Takie jest moje zadnie :)

Pozdrawiam serdecznie

masz chyba racje; ) torebka to dodatkowy, ale niekonieczny gadzet: )
mi pani w salonie w gdyni powiedziala ze to mama lepiej zeby miala torebke a pannie mlodej moze przeszakzdac:)
szczerze mowiac chcialam torebke, ale .... po co, w reku bukiet a torebka gdzie??

image
he he he....
ja mam dwóch świadków i co mam zrobic, ale juz sobie umysliłam ze dam wszytskie gadżety siostrze i mam dwie fajne koleżanki, które mi pomogą w razie co.....
do góry